September skies

Nå er det på tide å se opp. Himmelen er aldri så høy og klar som på denne tiden av året.

CIMG0093
CIMG0047

September, altså.

Høstfargene lar fortsatt vente på seg i hovedstaden, men lufta er forfriskende kjølig, og sola henger lavt over hustakene. Det er en fryd å være ute! Jeg har funnet frem det peneste skjerfet mitt og er klar for utendørs eventyr. Med blikket løftet mot det blå.

– – – – –

In other words: It’s time to look up. The sky is never as high and clear as in the beginning of autumn! The leaves are still green in Oslo, but the air is crisp and the sun is hanging low. I love being outside in these conditions, wearing my prettiest scarf and staring into the blue.

6 tanker på “September skies

  1. ja her, er himmelen blå og varm igjen, i går var jeg 3 timer med bil for å komme meg ut av paris, for en tur i regionen (Champagne-Ardennes og franche -conté»), og jeg tenkte på landsbygda av «diderot» leksikon århundret av lys: at Frankrike er vakker, men lite og stort pluss er at denne lange taket av oslo, kan det jogge glade katter ! ..jeg har min nye siamesisk katt, en liten baby av tre måneder på knærne mine. jeg gikk på jakt i går. hjem er alltid å leve med en siameser, og det er en flott ting, som i september kysser!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..