Instagram: 50 days of summer

Nå har det gått to måneder siden jeg flyttet hjem fra Paris. Innimellom føles det fortsatt som at jeg er her på ferie, og jeg savner lyder og lukter og steder og folk i Paris ganske jevnlig, men jeg har hatt en så herlig sommer her hjemme. Den varer fortsatt, forresten – det var denne lørdagen en fin påminnelse om! Jeg spiste is og leste bok på en benk i Botanisk hage, iført sommerkjole og solbriller, med min fine fyr ved siden av meg. I slike stunder føler jeg meg veldig heldig.

Den følelsen har jeg hatt en hel del i sommer. Her kommer et lappeteppe som illustrerer den! Det er større enn vanlig, for det dekker en og en halv måned. Jeg glemte nemlig at jeg deler mer enn dobbelt så mange bilder når jeg er i Norge (hurra for trådløse nett!), så jeg skal nok satse på månedlige oppsummeringer fremover. Jeg synes selv det er så fint å se slike innlegg hos andre, og det er gøy å snekre sammen sine egne. Slik har sommeren hittil sett ut gjennom mobiltelefonen min!

Vi begynner i midten av juni, med de første bildene etter flyttingen.

mosaic75c02a457a1956fa44e2a00d47ea77d1dfc4f49c

Jeg kom hjem til flere blomsterbuketter, sjokoladeplater og smågaver. Jeg var veldig glad for å se igjen min enorme Totoro, og jeg spiste bærblanding hos Ina.

mosaic19066a78854192393b511838608a28a93b3c249d

Jeg drakk kaffe på balkongen med fin kopp og turkise tånegler, viste frem mitt nye lommespeil (kjøpt på et lite, støvete miroiterie i gata jeg bodde i!) og møttes til te med Maren og Ine.

mosaicae6592047d4ffa6335e0fda8b473983a0f1fc992

Jeg feiret bursdagen til en barndomsvenninne ved å spise ostekake, gjenoppdaget favoritter på joggeturer langs Akerselva og var på den hyggelige festivalen som jeg fortalte om her.

Så kom juli!

mosaic1cdff2e7a4cf9712b76aa6afb42df69c9f5d60fa

En søndagskveld med roser på bordet, vin i glassene, ananas som snop og Twin Peaks på skjermen (Jonasflotte og jeg ser det sammen nå, og jeg hadde helt glemt hvor skummelt det er). En dessert bestående av limesorbet i musserende vin – supergodt! – og en nydelig, regntung rose i nabolaget.

mosaicf54e4112a20f04d2ba7b1714781be16c11089810

En liten kopp med ei god venninne på en nyåpnet kaffebar på Grünerløkka, lobbyen på Nationaltheatret og den helt spesielle bilen vi brukte for å komme oss hit (viser mer etterhvert!).

mosaic7d970799d4f8b8fa52a20db386d0e66fdebd5773

Lyset over skogen klokka tre om natta, en av mine store hverdagsfavoritter, hjemmelaget peppermynte-iste på et rutete pledd i parken.

mosaic67842966bdaba78216ae6522ef233a29c9a88b85

Et skip i fjorden på en utflukt til en øy, barnlig glede i form av en taubane (man er aldri for gammel til sånt!), og utsikten fra stuevinduet da jeg var ei uke på ferie i Nord-Norge.

mosaic1dd60894c7f0d93231af57ed14181422e941b315

Blåbærsnacks, en flott foss som visstnok heter Brudesløret og en ring jeg fikk av en fin frøken.

mosaic3fe93d2612b37c8efb63ad7354d274d84be7ba08

Fjell, daler, varder og vann sett fra fjellheimen, et bilde av de nye belønningssolbrillene mine da jeg var vel hjemme i Oslo igjen og en knust glassrute som ble et slags gatekunstverk.

mosaicaa2aff5e6f408dc561e37988035e7bc3456cda74

Ruiner i Maridalen på sykkeltur med Jonasflotte, røde plastkopper på fest med USA-tema og en rød solnedgang jeg glemte å dele da vi var på skogstur (#latergram er fint for oss som er distré!).

mosaicd2262ae9001ba669cd3a549392bc4090766d7f24

Nybakte muffins på en polkaprikket gryteklut, sommerføtter på balkongrekkverket i en frilans-pause og det perfekte armbåndsuret for en katteelsker som meg. Jeg fikk det i forsinket bursdagsgave av en kjær venn, og når noen spør hvor mye klokka er, kan jeg svare «kvart over katt» eller «ti på mjau».

Jeg heter Synnebollen på Instagram, vet dere. Håper vi sees der!

Fortsatt god helg!

– – – – –
In other words: It has now been a little more than two months since I moved home from Paris. I still sometimes feel like I’m here on vacation, and I miss sounds, smells, people and places in Paris quite regularly, but luckily I’ve had a superb summer so far, and these sunny days just keep comin’. Today I sat n a bench in the sun, eating ice cream and reading a book, wearing a sundress and sunglasses, next to my favourite fellow. Moments like those make me feel so lucky, and I’ve experienced quite a few of them since I moved back home. This is a summary of one and a half months, as I forgot that I share more than twice as many photos here than I did in Paris (hooray for free wifi!), and that I should sum up every month. Here’s a big patchwork from the last half of June and from July. By the way, my Instagram username is Synnebollen (and my captions are in English). Catch you there!

9 tanker på “Instagram: 50 days of summer

  1. Hihihihi kvart over katt! Jeg elsker den klokka. Så mange koselige og sommerlige bilder, og jeg er så innmari glad over at jeg er inkludert i dem. (Selv om bilder fra Paris er skikkelig fint også, altså). God søndag!

    Liker

  2. Så ut som en kjempefin sommer! :) Twin Peaks burde jeg sikkert begynt å se på snart, er jo ikke mulig å komme unna den serien uansett hvor i bloggverdenen man snur seg ;)

    Liker

  3. Bilder av strålende (alle dine siste innlegg), som alltid gjør meg glad, da jeg våknet litt, dette var ubehagelig tung dvale ikke forventet, og dette er nå, klarer jeg meg bedre. siden «danièle» spurte meg hva du bli .. Jeg også gratulere deg for ditt arbeid på NRK P2 (til hvilke tider, under hvilke overskrifter radio?) hvis du spesifikt si vel, du vet jeg lytter nå, så vil det være en dobbel dose av glede! og deretter kulturen er litt av en faste spor, søker jeg daglig. Slik er det med dine vakre katten briller, som for bær kake oppskrifter, som den hyggelige tanker og utsikt over byen og den ville naturen, det er en («Jeg vet ikke hva, og nesten alle små ting «) som alltid glede meg videre.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..