Gut Feelings in the garden

Sommer er festivaltid! Akkurat nå er det skikkelig ruskevær i Oslo, så nå nå vil jeg helst ikke gå ut (foruten å stå på balkongen med en kopp kakao, nyte lyden av torden og glede meg over synet av hagl på hustakene, hoho), men jeg elsker at det skjer så mye morsomt i Oslo på denne tiden av året!

Tidligere i sommer var jeg på en veldig hyggelig festival, med sjarm og sjel og spennende program, som arrangeres av folk jeg kjenner gjennom herlige Radio Nova. Når flotte, flinke, initiativrike mennesker går sammen for å skape noe sånt, er det ikke rart at resultatet blir bra! Festivalen varte i flere dager og foregikk på flere steder, og jeg fikk bare med meg én del, men jeg tenkte å ta dere med: En lørdag ettermiddag på hagefest med Gut Feelings!

Sammen med Jonasflotte og fine Maren (som jeg faktisk møtte gjennom Radio Nova for mange år siden, og som fort ble en god venninne!) var jeg klar for lørdagskos i musikkens tegn. Det var utrygt for regn, men vi er vanntette alle tre, så vi lot oss ikke stoppe. Vi hadde paraplyene parat da vi satte kursen mot Hjemmets kolonihager på Bjølsen, en grønn oase med små sommerhus, bugnende hager og hvite stakittgjerder. Vi fuglte skiltingen langs de smale grusveiene blant blomster og busker.

CIMG8517
CIMG8515

For et utmerket sted å arrangere festival! En glemmer nesten at en er i Oslo! Midt i området ligger et slags samfunnshus, og der var det markedsboder, kafé, barnehjørne, loddsalg og annen hygge.

CIMG8530

Ute var det dessuten pyntet og klart til fest!

CIMG8519

Vi feiret med å kjøpe kaffe og hjemmebakte muffins, og satte oss godt til rette foran scenen.

CIMG8523

Vi var ikke alene, for et stort antall musikkglade mennesker hadde funnet veien til hagene, trass i dårlige værutsikter. Det var kjempehyggelig å se igjen tidligere kolleger og flotte bekjente i fleng! Mange hadde pyntet seg litt, så det var vimpler og fine farger overalt!

CIMG8524

Etterhvert kom regnet, men det gjorde ikke stort. Ingen ville gå selv om det regnet mye og lenge. Folk trakk på seg regntøy, trampet takten i støvler og smilte under paraplyene sine.

CIMG8527
CIMG8535

Jeg er forresten svært begeistret for han som eier denne hånda.

CIMG8540

Etter flere fine timer, med mingling og klemmer og musikalsk glede, satte vi kursen hjemover. Vi benyttet anledningen til å se oss litt om, og gikk forbi utrolig mange koselige hytter med velpleide hager. Enkelte av blomstene ble bare finere i det fuktige været.

CIMG8548

I ett av husene satt det en sjiraff og betraktet de forbipasserende, for det var ingen hvilken som helst adresse – det var Portveien 2, kjent fra den gamle serien på Barne-TV!

CIMG8550
CIMG8552

En bonus på en morsom og stemningsfull lørdag. Hurra for fargerik og sjarmerende festival!

CIMG8526

Kanskje sees vi på neste års utgave?

– – – – –

In other words: Summer equals festivals. I love all the fun events that this season brings with it! I went to a very charming festival earlier this summer, which was arranged by people I know from the student radio where I’ve contributed for five years. When great people come together to create something like this, it’s no wonder the result is a blast. The festival is called Gut Feelings, and the program covered three days and several different venues, but I could only attend one of the events. It must have been the best one! I took place in a wonderful area in Oslo, where people have little summer homes in a kind of village. It’s a green oasis with fruit trees, white picket fences and brightly coloured cottages. You feel like your far from the city! There is also a little community centre in the midde, where they sold home made muffins and freshly brewed coffee. It was the perfect setting for this kind of festival… I went with my boyfriend and a friend I came to know through the very same radio, and we met lots of friends we have in common from our time there. Hugs all around! We had a lovely time listening to several good acts, and even though the rain came after a while, no one cared. People just put on their rain coats, tapped their feet to the rhythm wearing heavy wellies and smiled under their brollies. It was such a wonderful way to spend a Saturday afternoon!

Reklame

10 tanker på “Gut Feelings in the garden

    • Det er jeg sikker på at den blir! Jeg bør presisere at dette ikke er Radio Nova sin festival – den heter Novafest og arrangeres i mars/april. Den gikk jeg dessverre glipp av i år, ettersom jeg fortsatt bodde i Paris, men de pleier jo å være strålende!

      Liker

  1. Tilbaketråkk: Instagram: 50 days of summer | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..