Soixante ans

En liten parentes, bare. Faren min har nemlig bursdag i dag, og det er ikke snakk om hvilket som helst tall: Han fyller seksti! Jubileum! Hurra!

Det er alltid kjedelig å være utenlands på slike dager, og jeg har gått glipp av flere allerede – kjæresten min hadde busdag i oktober, for eksempel, og Mor og en bestevenninne i desember. I dag kjenner jeg det riktignok ekstra godt, fordi det er snakk om et rundt tall. Min far er dessuten en helt spesiell fyr med et utall positive egenskaper, som jeg er latterlig glad i og skikkelig stolt av, og som inspirerer meg hele tida. Jeg skulle så gjerne gitt ham en klem i forbindelse med det store jubileet, og gjort stas på ham med kake og krone, men det får vente til neste gang vi sees. For øyeblikket er han ikke engang hjemme, han er i Tyrkia og spiller golf, så jeg vet at forholdene ligger til rette for en fin dag!

Jeg nøyer meg med et bokstavbytte og en elektronisk hilsen (postkortet ligger i Norge og venter).

CIMG3566

Kjære Far: Gratulerer med dagen.

– – – – – –

In other words: This is just a little note to congratulate my father, as today is his birthday, and he turns sixty! It’s not the first time I miss a birthday living abroad (for example, I missed those of my boyfriend, my mother and one of my best friends before Christmas), but today I feel it more strongly. Probably because it’s a jubilee, a milestone, and also because my father is a great person whom I love and admire so much. I wish I could give him a huge hug today, and maybe even a cake and a crown, but I know that he’s probably having a great time playing golf in Turkey. Here’s a little electronic greeting all the same, and the birthday card is waiting for him when he returns to Norway. I’ve changed the words on my wall, now they say «Father’s the best». It’s the truth. Happy birthday to him!

Reklame

8 tanker på “Soixante ans

 1. Så kjipt å være borte på slike store dager, men håper på at du får være med på en liten feiring neste gang du er hjemme i Norge. Hurra for faren din, håper på at han koser seg på ferie!

  Liker

 2. som jeg så deg mamma, jeg ønsket samtidig er diskret, men jeg lærer litt etter litt dine sosiale koder, og kanskje jeg gjør en dumhet (men jeg er en voksen og modig). er det kan gjøres, jeg ønsker å Gotmar: -» opp til 120 år … «(Som seksti er halv, det er bra). Etter tradisjonen i setningen vår sa (..» som i tjue år» … og den eneste måten moralske og fysiske egenskaper «Moses» som er ønskelig at folk som ham har arv). vel, det var rett og slett helhjertet. Deretter: hviledag og stor bursdag sir!

  Liker

 3. Tusen takk, jenta mi, jeg er kjempeglad i deg også!
  Og takk til dere andre for hilsninger! Ikke minst til deg, Bruno, jeg blir gjerne 120 hvis bare helsa holder!
  Far Gotmar

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..