Two Months in Paris / The Feel of Fall

I dag er det to måneder siden jeg flyttet til Paris. Oi!

Jeg har fått med meg en liten flik av september, hele oktober og mesteparten av november på den tida. Høsten, med andre ord. Hver gang jeg bor på et nytt sted, synes jeg at høsten er ekstra spennende, for den utgjør et så tydelig skifte i vær og farger og følelse. Høsten hjemme i lille Løten, høsten i Molde, høsten i Oslo, høsten i Irland, høsten her – alle oppleves forskjellig. Her er denne årstida mye varmere og lysere og lenger enn jeg er vant til, og det har vært koselig. Jeg har tilbragt to varierte og veldig fine første måneder i denne flotte byen.

Slik føles høsten i Paris.

To måneder i tjueto bilder. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

– – – – –

In other words: On this day I have lived in Paris for two months. I have experienced a little bit of September, all of October and most of November. Autumn, in other words. I really like this time of year, as it brings such clear changes to the colour and the feel of a place. Autumn in my little home town, autumn in Molde, autumn in Oslo, autumn in Ireland – they are all different. Here I find that the changing of the seasons is warmer and brighter than I am used to, and I have spent two lovely months in this beautiful city. This how fall feels in Paris. Two months, twenty two photos. I am looking forward to what lies in store.

27 tanker på “Two Months in Paris / The Feel of Fall

 1. Welcome to Paris! :) I love that shot of the moon above the building at night. What neighbourhood is that?

  Just dropping by to say hi :)

  Milsters

  (www.littlepiecesoflight.com)

  Liker

 2. for en drøm! å se på alle takene i paris er noe av det koseligste jeg veit om. jeg pleide å speide ut av det lille skråtakvinduet mitt, ut på alle småpiper og takstein. minner meg om aristokattene:)

  Liker

 3. to ting som jeg har elsket: et spindelvev over la «Seine», og tilbake som en romansk bue det en Tilbake («Fleur de Lys» og kamskjell av Compostella): sikkert,yo du bare har tatt et bilde!
  en granat som symboliserer skjønnhet moral, og fortsatt Inneholder 613 grains, for 613 bud.
  tredeler gjør meg glad for deg, champagne
  toppen av tårnet effeil. Dette er en stor høst!.

  Liker

  • Jeg vet ikke så mye om granateplets religiøse eller symbolske betydning, hehe, men jeg vet at det er godt! Ja, vi måtte benytte anledningen til å skåle der oppe. En morsom og velsmakende klisjé!

   Liker

 4. Elsker bloggdesignet, elsker bildene dine, misunner deg til tusen for å leve det gode liv i Paris! Så fantastisk herlig! Får jeg spørre hva det er du gjør der? Wow, du er heldig!

  Liker

 5. Tiden går så fort! Det er liksom så veldig lenge siden jeg sist så deg, og likevel er det så lenge som to måneder. Jeg håper de neste ukene og månedene blir like fine som det høsten har vært! Og med like mange fine øyeblikk og bilder!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..