Love can be simple

Jonasflotte er her. Hos meg, i Paris. Nå, liksom. For en luksus å få kjærestebesøk! Byen viser seg fra sin beste side, med solskinn og over tjue grader, slik at vi kan utforske i sommerklær. Vi kan spise lunsj i parken og is ved elva, og holde hender uten vanter på. I helga har vi sett og gjort fine ting, og jeg har vist ham mange av favorittstedene mine. Vi har ytterligere to dager sammen før han reiser tilbake til Norge, og de skal vi bruke på å kose oss mest mulig.

«Jeg blir så glad av å være der du er», sier den ene.

«Jeg har det på samme måte», sier den andre.

Så enkelt er det, faktisk.

——–

In other words: My boyfriend Jonas is visiting. He’s here, now, with me. What a luxury! Paris is showing off in his honour, with sunshine and more than twenty degrees, so we can explore the city in summer clothes. We get to eat ice cream by the river and hold hands without gloves on. This weekend I’ve had the opportunity to show him some of my favourite places, and we have two more days together before he flies back to Norway. We are going to enjoy them as much as we can. «Being where you are makes me happy,» one says. «I feel the same way,» replies the other. It’s that simple.

12 tanker på “Love can be simple

  1. A vous et à lui :
    -si parfaitement déclaré!
    vous pouvez tout Madame…
    for en herlig i flotthet til fylde alle tiders .nyt bare du begge ! enkelhet og flott fint det .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..