Blåmandag

…men på den morsomste måten, nemlig kjolemåten!

Jeg fikk flere spørsmål om bilder av min nye, knallblå kjole, så jeg tenkte å vise den frem.

Den er så blå at det lille kompaktkameraet mitt har problemer med å fange inn fargen, og kompenserer på forskjellige måter, slik at lyset i bildene blir litt ulikt. Jeg tenkte likevel at det ville være dumt om jeg redigerte dem, for slik kan jo et hvilket som helst plagg få en friskere farge, så jeg har ikke gjort noe med bildene i det hele tatt. (Jeg pleier aldri å redigere bildene mine uansett, så det hadde sikkert endt med en krangel mellom meg og redigeringsprogrammet, haha.) Jeg beklager lysvariasjonene!

Det er en enkel og elegant liten sak, som Mango har laget, og som jeg unnet meg da jeg fikk min første frilanslønning. Jeg kjøper sjeldent klær, men denne falt jeg for i det øyeblikket jeg så den. Den gir meg lyst til å sitte i en gammel bil med vind i håret og solbriller på nesetippen, eller nippe til en drink på en takterrasse med utsikt over Tokyo, eller drikke ta-med-kaffe på vei til et spennende møte. Den er fasongsydd, slik at selv litt formløse frøkner som meg får mer figur. Bonus!

Foruten rysjer i livet, har den tre sting på den høyre skulderen som eneste detalj.

Jeg står forresten i leiligheten til Jonasflotte, for jeg får bo her frem til jeg flytter til Paris. Det er så snilt av ham! De nerdete, nostalgiske perlemotivene har vi laget sammen, og dinosaurene har han fått av lillesøsteren sin. Koselig.

Slik ser altså min nye, veldig blå venn ut. Jeg skulle hilse. Takk for oss!

God mandag til alle!

Reklame

18 tanker på “Blåmandag

 1. Kjempefin farge, og nydelig, classy snitt!! Kan kles både «opp» og «ned». Kledde deg skikkelig godt! :-)

  De Marioperleriene på døra der kjenner jeg noen som har laget i GIGAformat.. Vi snakker Mario som rir på Yoshi-perlebilde på 1 meter i lengden. Og soppen og donkeykong på ca. 40 x 40 cm lerret eller noe sånt. Veldig kult :-)

  Liker

  • Oi, er det tilfeldigvis snakk om Håkon Bogen? Han er i hvert fall en av landets mest profilerte perlekunstnere, hihi, og jeg kjenner ham også (gjennom Radio Nova). Jeg er så glad for at noen oppdaget likheten mellom piksler og perler!

   Liker

 2. Tilbaketråkk: Advent i Paris « Et dryss kanel

 3. Tilbaketråkk: ROGGBIF | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..