Som på hotell

Hvis mandagen kommer litt brått på, slik den noen ganger gjør, kan man steke poteter til frokost.

Jeg ELSKER hotellfrokost, og velger alltid stekte poteter hvis det er en del av buffeten!

Mandagsfrokosten kan man spise sakte mens man leser Morgenbladet. Etterpå kan man sette seg ved vinduet og se på at sola varmer opp verdenen utenfor, og unne seg noe godt til kaffekoppen.

I helga har jeg vært i utdrikningslag. En barndomsvenninne skal gifte seg i slutten av september, og på lørdag ble hun kledd opp i hønedrakt og sendt ut på eventyr sammen med tretten glade jenter. Det ble gokart (Det var så morsomt! Jeg har vondt i absolutt hele kroppen, men det var SÅ morsomt!), lunsj på stranden, fugledansen på turistbrygga, våre egne ØLympiske leker, tapasmiddag, bruderelaterte quiz-spørsmål, mye god vin og felles overnatting til slutt. Kjempegøy! Alt foregikk i Hamar-området, så jeg har tilbragt nesten hele helga utenbys, men i går kveld feiret jeg dessuten bursdagen til herlige Ine. En optimal avslutning på en innholdsrik helg!

Da vekkerklokka ringte i morges, og hele mitt slitne, søvnige, forslåtte vesen ristet i protest mot å stå opp, fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe ekstra ut av frokosten. Jeg fortjener det, hihi.

Jeg har en ganske travel uke foran meg, full av frilansjobbing og radio og planlegging og hyggelige avtaler med fine folk. For mange er det første ordentlige studieuke, og jeg håper alle har den gode, forfriskende følelsen i kroppen! Nytt semester, nye muligheter.

God mandag!

Reklamer

20 tanker på “Som på hotell

 1. Norsk frukost, inte riktigt densamma som en fransk. Jag är säker pà att du uppskattar även den franska versionen! Ha en bra vecka! :-)

  Liker

  • Jeg er veldig glad i frokost, og den kontinentale versjonen er egentlig ikke noe for meg, hehe. De fleste andre aspektene ved den franske livsstilen tiltaler meg veldig, da! Ha en fin uke, du også!

   Liker

 2. Steikte poter er faktisk noko av det beste eg veit! Problemet er at dei ofte går i gløymeboka når eg skal finne på noko godt å lage. Men no må eg hugse på dei!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.