——SKILLET——

Her begynte den nye bloggen. Et nytt kapittel med Et dryss kanel. Alle innlegg som er eldre enn dette, er importert fra Søstrene Suse. Det var min forrige blogg, som jeg skrev sammen med lillesøster Taran, da vi bodde sammen i tre år. Disse gamle innleggene ser ofte litt rare ut, fordi de ble skrevet i Blogger og ikke i WordPress, og i noen av dem har bilder og lenker falt ut. Håper dere har forståelse for rotet! Det føles likevel fint å ha disse virtuelle minnene med seg over hit, slik at man kan bla i arkivet hvis man vil. God fornøyelse!

– – – – – – (Bloggurat)

In other words: This is where the new blog began. A new chapter with a sprinkle of cinnamon. All posts that are older than this were imported from my former blog. They may look a little strange, as they were written in Blogger and not in WordPress. Also, they have no English translation. I am sorry about their messy appearance, but I still like having the possiblilty to take a look in the old archives. Thanks for understanding!

Reklame