Sommerlys

Dere, jeg jobber med flere spennende ting for tiden. Blant annet en hemmelighet i html som jeg vil vise dere snart.

I mellomtiden skal jeg spise knekkebrød med avocado, cherrytomater og basilikumblader, og se på gode serier, og kose meg innendørs selv om det solen uteblir. Likevel kan det være verdt å ta en ekstra titt på det vekslende været! Hvem trenger vel bilderedigeringsprogrammer når sommeren ser slik ut?


Ha en fin tirsdag!

8 tanker på “Sommerlys

  1. Jeg gleder meg til å se hemmeligheten! Så fine bilder <3 Kos deg masse innendørs! Det kan være riktig så bra det også. Jeg gleder meg forresten masse til å se deg til uka, du er savnet! Stor klem.

    Liker

  2. Oioi, nå blir jeg spent på å få høre om hemmelighetene dine! Og så fascinerende bilder, vi er jo egentlig ganske heldige som får så variert vær :)

    Liker

  3. unnskyld meg: Vaer et mente jeg, fordi min tretthet!ikke fortsatt pa ferie, etter kveld studie og kommenter religiose tekster. kan som jeg har tenkt pa det " edel Gud" men det er ikke pa mat en godt , ni sur( "la durée"); tant pis-(temps pis!)det blir verst for meg, gjor vi med vi er!! god kveld til dere begge.. bruno

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..