Sett på runden: Grått, hvitt, grønt og rosa

Da jeg gikk med lørdagsposten i helgen, var det grått fra morgenen av. Det gjorde ikke noe, for i Pilestredet Park finnes små brostensbekker som snor seg rundt, klare til å frakte vekk eventuell nedbør.

Dessuten hadde jeg støvler på, som fikk posere sammen med denne pene dørmatten jeg kom over.

Det yret en stund, men så tørket det opp. Jeg tipper at floraen var fornøyd med blandingen av lys og vann! Dette blomsterbedet så i hvert fall ut til å ha det riktig bra. Mange elegante former og glade farger på ett sted!

Jeg leverte mange pakker fra inn- og utland, blant annet en som passet helt perfekt i postkassen. Føles alltid bra!

Dessuten leverte jeg et stort antall brev, som alltid, og mange av dem hadde fine frimerker på.

I Pilestredet Park finnes også mange flotte trær, og nå sto omtrent hele området i flor. Der var hvite blomster…

…rosa blomster…

…og noen trær som allerede var ferdige for i år, slik at det dannet seg grønne tepper på bakken.

Jeg så dessuten flere ballonger rundt omkring, så jeg regner med at noen feiret bursdag! Jeg blir glad bare ved tanken!

I tillegg til rosa blomster og ballonger, så jeg en særdeles rosa sykkel…

…og grønnest av alt var kanskje disse nyutsprungne bladene, som jeg har vist dere før. De er nemlig ikke bare kjempegrønne, de er i tillegg formet som hjerter. Naturen slutter aldri å fascinere.

Jeg må jobbe i landets fineste og festligste omgivelser!

Reklame

12 tanker på “Sett på runden: Grått, hvitt, grønt og rosa

 1. Åh, jeg hadde blitt så lykkelig av å legge en pakke som passet helt perfekt i postkassen sin! Nei vent.. jeg ER lykkelig bare av å se på bildet av det. Hverdagsgleder <3Fine bilder. Jeg elsker de rosa trærne. Fet sykkel også! Og man kan jo ikke annet enn å bli glad av blader som er så grønne som de nederst her!

  Liker

 2. Så flotte omgivelser! Det må være deilig tidlig en morgen:) Stilig sykkel!! ;) Tipper den syklisten har mange øyne på seg når han sykler;)

  Liker

 3. Så mange fine frimerke! Håper dei som fekk breva er slike som samlar, og plutseleg fekk eit nytt drops i albumet sitt.

  Liker

 4. tenkt pa det , a fole hyggelig, for a bli virket av en blomst som vender sitt blikk til ute og inne, selv selv.. hvit, rosa mot den bla himmelen vi bryr oss!og hvis dette rene og vakre,regn av blomster, det holder ogsa i deres hjerter! han vil bli reele pavets gammel, og en sann smi jern.. frimerker fra postdistribusjon se godt ut; at av Tunisia som den bla delen av landet sitt.. hihi! jeg horte om en " bla sykkel"(bok, film) men lurer pa om i landet ditt , disse guttene ofte rosa?? ( anta at er god utdanning av jenter?)men disse magiske gronne bladene er ikke "humle" bare hopper? ( kvaliteter til aren tusener). bruno

  Liker

 5. Fine runden, mye fint å se. Koselig å ta med oss lesere på runden også. Liker!Rosa sykkelen var stas, her ute er det mange av dem, men i fargen grønn =). Likte dørmatten også, romantisk synes jeg. Fine blomster og trær, sukk ser frem i mot ny tur til byen <3 Sv:Takk for koselig hilsen:).Skal innrømme at det var godt med vannkrigen & badingen etter man hadde blitt så varm. God sommeren er kommet synes jeg <3

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..