Mange maigleder

Det blåser noe voldsomt i Oslo i dag, så jeg tilbringer kvelden inne med tekopp og Taran-selskap. Koselig!

Vi er nesten halvveis i mai. Skulle du ha sett, som tiden flyr! Enda godt jeg har rukket å glede meg over mye fint hittil i denne måneden! Her kommer noen eksempler på den siste tidens små smilegrunner.

– Restauranter som dyrker sine egne sitroner og tomater utenfor døren.

– Trapper som får horror-preg i regnvær og en nydelig neglefil.

– Sommerlige desserter man kan trylle frem på et øyeblikk (og som man spiser opp enda fortere).

– Animasjonsfilm og sjokoladekjeks hos en venn som har vært utenlands og som det var veldig fint å se igjen.

– Dørmatter som gir komplimenter.

– Middag med på Café di Roma med herlige Ina (som forresten har lagt ut mye finere bilder, her!)…

…på en kveld som var varm nok til at vi kunne sitte ute…
 

…med god pizza og godt selskap…

…og en presang på toppen av det hele: Et stykke Lush-såpe som lukter supert!

– Sjørøverske søtsaker. «Voksenlakrids, ikke børnelakrids», haha.

– Tedrikkestevnemøte med Jonasflotte. Jeg synes det er ekstra fint å bestille te når man får en egen kanne.

– En hyggelig og vellykket slippkonsert med Valverde, en venn av en venn, og en særdeles en positiv dør.

– Å vasse rundt i store vanndammer med støvler på.

– Kinotur for å se en søt film med fransk tale, helt alene, men med tre typer snacks.

– Papirhjerter i vinduene på pent utsmykkede bygg.

– Disneygrafitti. Lenge siden sist, Jafar!

Været varierer, men ellers er jeg godt fornøyd med mai så langt!
Hva har du gledet deg over i det siste?
Reklamer

12 tanker på “Mange maigleder

 1. Jeg gleder meg over nyutsprunget liljekonvall, ny muikk på hitlistene som jeg kan synge av full hals til, spirealukt som slår mot meg når jeg kommer på jobben, lysere kvelder og varm kaffe i koppen på vei til jobb en tidlig mandagsmorgen. Dette og mye mye mer….. Ha en fin fin maikveld fine Synne!!! Jeg skal forøvrig være i Oslo hele neste uke- fra 21- 25. mai på kurs. Hadde det vært veldig koselig å treffes!!! Klem

  Liker

 2. kvelden , ved solnedgang setter lyset et nytt vindu i skjermen " art déco" eller japansk treeter later skyggen. rosene " roi de siam" snakke til meg diskret. jeg blir sterkere av a spise dorade, i kveld med min Siamese.. din dessert minner meg ,med dine flotte maregs og rode baer, jo da!!bruno

  Liker

 3. Hvis jeg skulle hatt et lite tre i en potte ute på balkongen, ville jeg nok hatt et appelsin- eller sitrontre! <3 I hvert fall sammen med sjørøvergodt, sommerlige desserter og koselig selskap med gode venner!

  Liker

 4. Jeg elsker disse oppsummeringene dine. Og nammm jeg elsker den piratlakrisen, den minner meg om barneskolen hvor vi noen ganger fant en krone på pakken og plutselig hadde råd til å kjøpe to miniposer for femti øre stykke <3

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.