Gallaforberedelser og forhåndsgratulasjoner

God onsdagsettermiddag! Jeg titter bare innom for å si at jeg gleder meg.

Jeg gleder meg omtrent like mye til i kveld som til i morgen. I aften skal jeg nemlig på den årlige grunnlovsgallaen på Det norske studentersamfund, så jeg har funnet frem de svarte hanskene og de høyhælte skoene (som utelukkende brukes på ball og galla tre ganger i året). Videre har jeg ny kjole, og Jonasflotte har slips i samme farge, og jeg har dyrebare dråper på lommelerken. På studentersamfundets gallaer er det strenge regler for hvordan man skal kle seg og te seg, men det er rom for mange skåler og mye moro!

I morgen blir det frokost, is, tog, lunsj, klemmer, flagg , middag, sprudlevin og smil – som seg hør og bør. Nasjonaldagen er en av mine definitive yndlingsdager! Alle pynter seg og gratulerer hverandre, og det med god grunn.

Jeg legger ved et lite detaljbilde av den nye gallakjolen min. Jeg skal vise dere resten ved en anledning!

Jeg rekker nok ikke å stikke innom i morgen, så jeg sier det allerede nå:

Gratulerer så mye med grunnlovsdagen, alle sammen!

Hurraaa!

Reklamer

10 tanker på “Gallaforberedelser og forhåndsgratulasjoner

  1. Detaljbilete minner om noko frå ein veldig fin kjole. Gler meg til å sjå heile! Kos deg masse, og eit lite hurra på forskot for i morgon.

    Liker

  2. Tusen takk for koselig melding hos meg:) Ser at vi har en felles blogg vi følger hver fredag. Veldig koselig fredagstradisjon å besøke Glamourbibl:-) Ønsker deg også en god helg! Håper onsdagens galla var bra. PS: den dørmatta under her tror jeg jammen jeg må få tak i:)

    Liker

  3. Ja, haha, den dørmatta får meg alltid til å smile! Veldig enig i at Glamourbibliotekarens fredagsinnlegg er en fin tradisjon. Mange takk, god fredag videre!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.