Sett på runden: Påskepost og vårlig vegetasjon

Jeg er i Stockholm! Dette er et sånt magisk innlegg som er klappet og klart på forhånd. Håper alle nyter ferien!

Jeg gikk med post på lørdag. Dagen begynte med at sjefen hadde satt frem denne skålen. Koselig!

I Pilestredet Park var det masse lilla krokus. De var ikke der forrige helg – dette går fremover!

Det var strålende sol ute, og det virket nesten som at noen av avsenderne hadde forutsett nettopp det.

I en bakgård hadde det dessuten dukket opp en knallgul busk. En skikkelig fargeklatt!

Spill og hjernetrim hører denne høytiden til. På forsiden av Morgenbladet hadde de gjemt et ord og ringet rundt bokstavene, slik at man kunne finne dem alle og sette sammen ordet. Gøy!

Krim er også typisk påske, og en av de blinde eller svaksynte på ruten min hadde valgt å hamstre kriminalromaner. Det føles alltid bra å levere lydbøker, og nå vet jeg at vedkommende har mye spennende å høre på!

Omtrent midtveis på ruten kom jeg over en hel blomstereng. Her var himmelen og bakken like blå!

Jeg visste ikke egentlig at det var vanlig å sende påskepost, men det virker som at mange velger å sende noen ord til kjente og kjære i disse tider. Noen klistrer kanskje høner på konvoluttene…

…eller kanskje slår de til med selveste Påskeharen.

Kanskje velger bedrifter å utvikle et eget påskestempel…

…eller kanskje sender man rett og slett et rendyrket påskekort. Hyggelig!

Jeg benytter denne anledningen til å ønske alle en fortsatt fredelig og fin påsketid!

Reklame

7 tanker på “Sett på runden: Påskepost og vårlig vegetasjon

  1. jeg elsker disse postinnleggene dine :D det får meg til og med til å savne den gamle jobben min… (jeg har sortert post i 4 måneder, men sluttet for en måned siden.)det er så koselig at folk bruker klistremerker og tegner på konvoluttene og sånn! :) og hei, jeg håper du koser deg i Stockholm!

    Liker

  2. Scilla-blomane har ein heilt nydeleg blåfarge, og so so månge det var av dei!Og no innser eg at eg burde ha sendt fleire brev til påske… Men kanskje eg kan ta ein etterrakst i veka som kjem. Det er vel aldri for seint med smilepost?

    Liker

  3. Takk, dere! Påsketuren vår ble kjempefin. Håper alle har kost seg i ferien!Marlou: Jeg kommer også til å savne posten når jeg slutter!Regnboge: Så gøy at du vet hva de blå blomstene heter! Det er absolutt aldri for sent å sende smilepost, hoho!

    Liker

  4. Tilbaketråkk: Ghosts of Easters past | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..