Vinterham: En samling antrekk

Nå er jeg litt nervøs, hihi.

Dette er ikke en antrekksblogg. Uttrykket «dagens outfit» er aldri blitt brukt her hos oss. Det finnes nok av blogger som omtrent utelukkende består av bilder av den som skriver – honnør til dem som er modige nok til å utlevere seg selv på den måten! – men det er jeg ikke komfortabel med. Videre er det mange som lar seg kjøpe av kommersielle krefter, og som viser frem klær, sko, vesker og kosmetikk i ren reklame. Denslags vil jeg ikke ha noe av på Søstrene Suse. Jeg prøver å skrive på en måte som reflekterer min journalistiske utdannelse og personlige intergritet.

I kategorien «Klær» ligger det en del kjolekjærlighet, noe design-inspirasjon og litt innkjøpseufori, men det er ikke blitt noen sentral del av denne bloggen. Noen bilder i ny og ne, gjerne når et nytt (eller gammelt!) plagg er i hus og får svinge seg første gang, det får holde. I utgangspunktet. Jeg er likevel ordetlig glad i klær og tilbehør, og jeg kan synes at det er inspirerende å se hvordan andre kler seg, så siden nyttår har jeg vurdert å legge ut noen hverdagslige bilder av hva jeg har på meg, sånn for moro skyld. Jeg har tatt noen slike bilder innimellom, nærmere bestemt femten stykker, uten at jeg har turt å dele dem med dere. Inntil nå.

Nå har jeg bestemt meg. Jeg lar meg inspirere av for eksempel Ina, Elsa og Sandra, som legger ut noen antrekk nå og da, og som har fokus på selve klærne, uten at det blir påtrengende eller reklamerende. Jeg tenkte at jeg kunne begynne å gjøre det samme, med ujevne mellomrom, hvis dere tror at det er en god idé. Jeg blogger jo først og fremst fordi jeg synes det er gøy, men samtidig er det jo hyggelig når dere gir uttrykk for at dere liker det dere leser og ser, så jeg tenkte å spørre hva dere tenker. Jeg får mange koselige kommentarer hver gang jeg viser frem en kjole eller et skjørt, og jeg vil vise at jeg tar dere på alvor og setter pris på å høre fra dere. Jeg begynner like gjerne med å legge ut de femten antrekkene som har hopet seg opp i vinter. Vi får dem unna, uansett hva som skjer videre. Det er bedre å angre på noe man har gjort enn på noe man ikke har gjort!

Bildene er tatt i leiligheten på ulike tider av døgnet og med forskjellige lysforhold, men det får være litt av sjarmen.

Forresten: Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg sluttet visst å bruke bukser omtrent da 2009 ble 2010.

Slik ser jeg ut til hverdags, for de som måtte synes at sånt er litt morsomt å se.

Klær er kos!

25 tanker på “Vinterham: En samling antrekk

 1. Artig! Stas å se noen med litt andre klær enn mesteparten av blogg-Norge. :)Elsker det grønne skjørtet og den brun-gråe kjolen (beklager, men skjermen min må virkelig kalibreres). :)Dette må du gjerne gjøre i blant. :)

  Liker

 2. No fekk eg lyst til å byrje å gå med skjørt (har kanskje eitt?) i staden for bukser. Så utruleg fin den brune kjolen med selbumønster er!

  Liker

 3. Klær er skikkeleg kos! Har eigentleg lyst å gjere det same på bloggen min, lage pittesmå innlegg med litt kjolar og anna fint å ha på seg innimellom, sjølv om eg har ein blogg som ikkje passar til sånnt. Man når eg har lyst er det vel det som teller er det ikkje?

  Liker

 4. cette fois:( j'ai vraiement peur d'intervenir!)jeg enig med deg, er det viktig a ha tillit til seg selv: som i dens umiddelbare omgivelser.skryte pa seg self,er a hedre den andre…og, ogsa arbeit med sine egne hender, nar hun er vakker, gjor det vakkert. rod og gra(taupe beldet) kjoler passer det godt. "Maimonides" sa for "Lacan" :-"fantasi er forankret i kroppen bilde",sa en ny bilde har kommet din vei… i kveld det er ferie pa (Purim Suse,feast of Esther meguila), men jeg ikke skulle meg i morgen med kjole!!(et puis je voulais écrire: Norsk/Fransk car , c'est celui là que je cherche uniquement. l'autre je l'ai…) ne me faites pas rougir en retour , c'est suffisament dur pour moi! ( ("kol a kavod":- c'est tout à votre honeur!).bruno

  Liker

 5. Jeg pleier ikke egentlig å like sånne "outfits"-blogger, eller -poster, men her var det mye fint :) Jeg holder selv på å skaffe meg en anseelig mengde skjørt, kjoler og strømper, slik at jeg også kan gå mindre i bukser ;)

  Liker

 6. Koselig å sjå! :) Merker at je ikke kjinner stilen din lenger ;) Har jo stort sett sett dæ i pynta klær eller på kynna de gonga je har sett dæ de siste åra, og ser jo at det kanskje ikke er representativt! ;) Slutta å gå med bukser – gjelder det trening og eller? :p Lykke til med festival, og gratulerer med kvinnedagen!

  Liker

 7. Jeg elsker klær og har selv tenkt på å blogge litt om det, på den riktige måten. Jeg mener, kjolene mine er ikke bare kjoler, det ligger historier bak dem. Jeg har nemlig en eksepsjonell hukommelse hva angår å huske hvilke klær jeg hadde på meg da det og det skjedde. Jeg må bare finne ut hvordan jeg kan gjøre det uten at det blir "feil."

  Liker

 8. Tusen takk for tilbakemeldinger! Dere er så snille, og det er veldig koselig at dette innlegget ble godt mottatt. Dere gjør meg glad!Koffeine, Marikken og Josefine: Skjønner hva dere mener, det var bare så mye enklere å gjøre det på denne måten! Skal prøve å bli litt modigere (og litt flinkere til ikke å se fjollete ut på bilder), og så dukker nok ansiktet opp i ny og ne!Johanne: Ja, jeg tenker liksom at man må kunne bruke sin egen blogg til det man har lyst til… Om det er noe man føler at ikke passer inn, så er det gjerne fordi at man tror andre oppfatter bloggen på en spesiell måte. Om du liker det, så hører det hjemme hos deg!Bruno: Takk! Haha, du skal få slippe å bruke kjole!Mildrid: Nei, det blir jo litt annerledes med hverdagsantrekk enn klær til med fest eller fisketur! Jeg trener lite, men når jeg jogger eller spiller golf om sommeren, så har jeg gjerne shorts eller skjørt med shorts inni – praktisk! Og så bruker jeg boblebukse i skibakken og på postrunder om vinteren, da. Men til hverdags er det skjørt og kjoler som gjelder, og det skjedde ganske gradvis. Hyggelig å høre fra deg! Håper vi sees snart!Kathleen: Ja, det krever litt tankevirksomhet. Håper du finner frem til en måte som passer deg! Jeg gleder meg til å se kjolene dine!

  Liker

 9. Tilbaketråkk: On being called ugly, on self-image and self-esteem | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..