Travle dager med smil i svingene

Aller først: Gratulerer med dagen til alle jenter, damer, kvinner, piker og frøkner over alt! Vi er flotte!
For to år siden markerte jeg forresten denne dagen ved å overraske Jonasflotte, og det kan du lese om her!

Nå er det høyt tempo på Radio Nova for tiden. Norges herligste radiokanal fyller 30 år om en uke, og i den forbindelse arrangerer vi festival. I åtte dager, på seks steder rundt omkring i hovedstaden. Det blir stort og supert, men det blir også stressende og slitsomt, og det er fortsatt en del brikker som må falle på plass. Festivalen begynner allerede førstkommende lørdag, og varer til og med neste, og programmet finnes på novafest.no!

Mellom slagene, når jeg har hatt en time ledig her og der, har jeg funnet smilegrunner i blant annet…

…ustyrlig hår som følge av ustyrlig vær. Når det sludder horisontalt, kommer krøllene mine frem i protest.

…tulipaner på bordet og vårsol inn gjennom vinduene.

…kjærestemiddag på Locanda, en ganske nyåpnet italiensk restaurant på Grünerløkka. Jeg spiste pizza med tynn, ordentlig bunn og crème fraîche, eplebåter, valnøtter, chèvre og basilikum. Spennende og kjempegodt!

…nytt sengetøy (ingenting slår følelsen!) med vårlige farger og mønstre.

…brettspill og øl med fine folk på stemningsfulle Colonel Mustard på Kiellands plass.

…pannekaker og kakao som nytt lunsjtilbud på Det norske studentersamfund. Man kan ikke spise dette hver dag, så klart, men innimellom er det en perfekt måte å piffe opp en litt traust tirsdag på!

…ti teposer, ti konvolutter og tjue lemen til ti fine lesere. Det var gøy at såpass mange ble med i trekningen, og jeg har fått sende sjelevarmer til Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Narvik og Sandefjord!

…årets første utepils, riktignok fra flaske og med hansker på, men likevel!

…trær med snø på. Joda, jeg skulle gjerne hatt fem plussgrader heller enn fem minusgrader, men jeg er en stor snø-entusiast, og dette er og blir et nydelig syn.

…å besøke et bakeri og kjøpe én bolle, bare til meg.

…mange og veldig hyggelige tilbakemeldinger på antrekksinnlegget. Takk!

Hva får frem smilet i svingene når du er travel?

12 tanker på “Travle dager med smil i svingene

 1. Te i posten var et skikkelig lyspunkt! :) Også to timer lunsjpause med genispill midt i studiehverdagen, middag med fin venninne, og i morra kommer minstesøster til Oslo! Blir stas!

  Liker

 2. Så herlig mange lyspunkt! Enig i at snøen er vakker, selv om jeg drømmer om vår. I går var det helt perfekt påskevær her hos oss. :)Lykke til med innspurten for radiojubileum! Kos deg med både det og alt innimellom! :)Og svar på spørsmålet ditt; f.eks. en liten kafétur eller en ny treningstime som viste seg å være bra eller en liten kindersjokolade i lomma på vei hjem fra butikken eller en kopp kakao med ekstra mye chilipulver eller hentemelding på pakker bare et drøyt døgn etter de ble sendt eller et smil fra en fremmed på gata. :)

  Liker

 3. Så mange fine hverdagsgleder, at jeg nesten blir varm :)Den pizzaen så kjempe spennende (og veldig god) ut! Nam!Jeg savner Oslo når jeg ser slike bilder fra byen vår.. Jeg vil også spille brettspill! Jeg ble nysgjerrig på hvilke spill det var?Og hurra for første utepils! Den får ikke kommet tidlig nok, selv om det er med hanser :)Og du, ustyrlige krøller er jo det mest sjarmerende som finnes :)

  Liker

 4. det er alltid hyggelig til oss a ha folge hendelsene som fryde fra dens; belyse innsiden , bak vinduet. blomster som varlig (min kone gir meg blomster agso)!; gatene er kjempefin hvit lyse. tretti ar som en "radio Nova": hellensk tenkt pa Heraklit :-" det er mulig at mannen blir tretti ar gammel vaere bestsfar"( fragment av Phil av Alexandria) dette er tiden etter som , ser en far sin sonn bli far selv… que le printemps qui approche, continue à illuminer vos tendres printemps! bruno

  Liker

 5. Takk for flere tips til travelkos, folkens!Katrine: Vi spilte Bezzervisser, et kunnskapsspill! Anbefales!Bruno: Så heldig du er som får blomster! Vår innendørs!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..