Reiseliv 2012

En årlig tradisjon i vår familie: Reiselivsmessen på Lillestrøm. Utstillere fra absolutt hele verden samler seg på ett sted i fire dager, og plutselig kan man høre historier fra ørkenen, se bilder fra jungelen og sammenligne priser på skiferie i løpet av en halvtime, eller lukte på indiske krydder, smake på belgisk sjokolade og drikke etiopisk kaffe i samme rom. Alltid en variert og uforutsigbar opplevelse! Jeg tok turen med Mor og Far forrige helg.

På messen er det viktig å se opp. Kanskje henger det symbolske badeballer i høyden…

…eller kanskje fargerike stoler, i en annen del av lokalet, den som er tilpasset barn og barnlige voksne.

I det samme området finnes kanskje et slott med sjørøversk tilsnitt og hundrevis av ballonger, og kanskje blir Synne åtte år gammel og helt i hundre når hun oppdager det.

Da er det greit å kunne slappe av og finne tilbake til sin egentlige alder ved å rusle over i fotomessen, som foregikk samme helg. Den besto ikke bare av utstyr, den bød også på inspirasjon i form av en stor utstilling.

Tilbake på reiselivsmessen tok det ikke lang tid før jeg var engasjert på nytt. Jeg er nemlig ganske glad i kjøretøyer, jeg. Som klassiske toetasjers busser, gjerne importert direkte fra favorittbyen London…

…eller sjarmerende lokomotiver som frakter glade barn i grønne vogner…

…eller selveste Il Tempo Gigante, som representerte mitt eget Hedmark i Norge-avdelingen.

I den internasjonale hallen kunne man se Indonesia representert med morsomme instrumenter og dekorasjoner…

…besøke India i et fyrverkeri av en bil…

…stikke innom Marokko, som serverte te i sin salong…

…beundre Thailand sine pyntede parasoller…

 … eller se på superdetaljerte, håndmalte egg fra Romania.

Bare for å nevne og vise frem en brøkdel, da. Nasjonale spesialiteter og drømmedestinasjoner i fleng!

Jeg må nok ut og reise igjen om ikke så altfor lenge, kjenner jeg!

Reklamer

11 tanker på “Reiseliv 2012

 1. ja, er det fint a glede seg , fordi de landene som har en spessielt rik og variet mat, er ogsa en pool av kvalitet musikk… jeg er spent for en bus tur engelsk; eller bedre en (bil "hed mark") til " Gerandfall"… om jeg, noe gang sang vuggesang Rumensk ("Nani- nani"), en hoy lys stemme; .oi!, ikke folge den forste (Madonna) som kommer! i dag Drommer mine er av Italiensk maler, og blomster kommer ut av mine fruktreer, lilas syringer, ring meg et rush jobb i hagen..god uke ; vennlig hils fra bruno.

  Liker

 2. Sykt mye fargerikt, spennende, underholdene og ikke minst eventyrlig sikkert! Hvorfor har jeg ikke hørt om dette før? Sikker ikke vanskelig å finne reiselysten, men heller å bestemme seg for hvor man ønsker å dra først:P Hva var storfavoritten din i år?

  Liker

 3. Så mye herlig! Og så mye fint! Jeg har aldri vært på disse reiselivsmessene, men det høres alltid så festlig og spennende ut hver gang andre forteller om alt det spennende man kan finne der. Kanskje til neste år..?

  Liker

 4. Åååååå – så spennende! Det høres jo faktisk ganske morsomt ut! Jeg synes egentlig "messe" høres så kjeeedelig ut, men her var det fargerikt! Og den fotoutstillingen ligner mistenkelig på en jeg har sett på en fotoblogg tidligere i dag!

  Liker

 5. Ja, folkens, slike ting er å anbefale! Jeg tror de eksperimenterer med å arrangere to i året, så kanskje blir det reiselivsmesse igjen allerede til høsten!*MK*: Jeg ble veldig inspirert av India-standen, og det er et land som har fascinert meg en stund. Dessuten er det så mye spennende å utforske i vår egen verdensdel! Kanskje jeg må ta meg en rundtur i det østlige Europa snart? Enda godt vi har god tid på å oppleve verden, hoho.Bruno: Ja, det er mye å glede seg over ved ulike land! Åh, syriner i hagen er ren luksus!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.