Strandliv med sjarm

Våren er på vei. Man kjenner det på vinden. Dessuten er det slik at solen er oppe fra jeg går på jobb til jeg går hjem, den stikker i øynene og varmer i ryggen, så selv om vi får et ekstra snøfall innimellom (senest på torsdag!), er det ingen tvil. Jeg har byttet ut gråmelert vinterjakke med lyserosa trenchcoat, men beholder skjerf og vanter inntil videre.

Når våren kommer på ordentlig, er det ikke så lenge til sommeren er her. Når sommeren er her, vil jeg slange meg ved vannet i badetøy som dette.


Alle bilder er lånt og linket

Dessuten vil jeg gjerne kjøre veteranbil til stranden, og sitte i fluktstol i tre og stoff, og utelukkende bli foreviget på kornete svart/hvitt-bilder. Ganske flatterende greier, nemlig! Denne sommeren blir fin, jeg føler det på meg.

Først skal jeg nyte våren! Hurra for at den er her!

Reklamer

12 tanker på “Strandliv med sjarm

  1. Jag ràkade ut för samma snöfall i torsdags – i Göteborg.Som vanligt uppskattar jag din optimism! Ja, sommaren skall bli fin! Redan vàren har börjat bra! 20°C här i Paris i eftermiddag! :-)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.