Borte

Søstrene Suse pleide å ha en bestemor som leste Pippi-historier høyt for oss da vi var små, og som bodde i en leilighet med mange bilder på veggene og en lampe med dusker i et hjørne, og som likte å drive med slektsforskning og drikke te og bake tebrød, og som gjerne pyntet seg med en lang, kongeblå kjole i familieselskaper. Da vi våknet i dag morges, hadde vi ikke det lenger. Det blir kanskje litt stille her inne for en stund.

Reklamer

18 tanker på “Borte

  1. Huff, så trist å høre. Føler med deg og dere! Det er lite jeg kan si, men jeg håper dere får huske de gode minnene ekstra godt i dagene framover, og dele dem med andre dere er glade i og som var glade i henne.

    Liker

  2. Å nei, så utrolig dumt og trist. Tenker på dere og sender en virtuell trøsteklem som jeg håper hjelper litt. Og det er bare å ta deg den tid du trenger, blogging er det minst viktige i verden i forhold tross alt.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.