Vinnerne

På den første vårdagen har jeg funnet frem en av mine mest sjarmerende aluminiumsbokser…

 …og skrevet navn på konkurransedeltakere på små papirlapper…

 …og trukket ti vinnere.

Josefine, Marikken, Julianne, Rakel, Kathleen, Marikken, Ilona, Isabella (Gråbekka), Tine Katrine og Maria.
Send meg en epost (oppe til venstre) med adressen deres, så får dere en pose te i posten om ikke lenge. Gratulerer!

Takk til alle som deltok! Dette var gøy!

I dag har jeg måttet bruke solbriller på vei hjem fra jobb, og jeg har fortsatt konsert i kroppen etter i går. I kveld skal jeg treffe gode venner, og i morgen er det plutselig helg igjen. Mars begynner bra.

Reklamer

17 tanker på “Vinnerne

  1. det er sikkert, at jeg var konkurrerer ikke, fordi jeg liker ikke at alle konkurranser eller spill; sa jeg haper du ikke blir for oppriktig (a destabilisere den tingen))!. na, mine Gratulasjoner til de helige vinnerne..men jeg tror deg, automatisk tjent litt noe,"Synne",fordi: "Qeen" av festen er du!…vel, flyr en overraskelse til deg! (saluto del Artiste.) bruno

    Liker

  2. Har fått teen.Har ikke hatt mulighet til å smake på denettersom jeg ikke har vært hjemme.Men nå er jeg det, oggleder jeg meg til å smake! Den lukter iallefall godt :)Så takk igjen! :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.