Fantasi-is

Da jeg gikk på barneskolen, hadde jeg en bestevenninne som bodde like ved, og som jeg tilbragte ekstremt mye tid med. Vi var sammen stort sett hver dag, så hvis vi ikke var hjemme, visste foreldrene våre hvor vi var likevel. Vi ble nesten en del av hverandres familie, og gikk ut og inn av hverandres hus. Vi gjorde leksene våre sammen hver dag, og så brukte vi kveldene på alt og ingenting. Vi lekte og lo og gråt og snakket om gutter, vi spilte og sang og hoppet tau og klatret i trær og kledde oss ut og overnattet hos hverandre, og noen ganger spiste vi fantasi-is.

Konseptet er veldig enkelt. Man åpner fryseren og tar ut en boks vaniljeis, og så åpner man kjøkkenskapene og tar ut de tingene det går an å ha på isen, og så bruker man alt. Ja, alt.

I dette tilfellet: Valnøtter, kanel, lakrisstrøssel, hjertepynt, gelétopper, sukkerfigurer og sjokoladesaus.

Kjære Lene, jeg tenkte på deg da jeg spiste og smilte og knaste i vei. Ikke bare var det morsomt og nostalgisk, men på en ganske merkelig måte var det var faktisk godt også, akkurat som i gamledager.

Om man vil ha varm te heller enn kald is, minner jeg om at jeg har ti poser med Søstrene Suses sjelevarmer som jeg gir bort. Te-trekningen vil finne sted i morgen, og man kan fortsatt kan bli med i konkurransen her!

Forresten, folkens: I dag er det skuddårsdag, og jeg synes det er ganske magisk. Denne dagen eksisterer bare hvert fjerde år, det er så herlig kuriøst! Vi har fått en ekstra dag som vi kan bruke til hva vi vil! Jeg velger å gå ut og spise middag med Jonasflotte, og deretter spille brettspill med radiokolleger, og til slutt se mitt elskede Kaizers Orchestra på Sentrum Scene. Denne onsdagen er ganske så fet til ikke egentlig å finnes.

Reklamer

15 tanker på “Fantasi-is

  1. Åååh. Fantasi-is. Det er fint, det. :)Fin måte å se skuddårsdagen på. For meg vil den alltid være Marit sin, ei jeg gikk i klassen med på barneskolen. Jeg synes det er fint. :)Kos deg!

    Liker

  2. fantasi, er det en virkelighet naert?: min iskrem, var det 29 i" Firenzi"; og fremde i minne, fordi jeg ville do av sult pa 6 pm! for sa jeg palasset "Medicis" tabeller, slik ekstraordinaer skjonnhet! tenk! den: titian, veronese, tintoretto,rubens,rembrant,caravagio,lippi,raphaelo,bronzino,botticelli,vasari…og" novecento",i toskanske maleri skole (2 sider men navn pa mini notebook)!onsker deg, mange lykkelige minner, med kjaerlighet deg ,for a komme !bruno

    Liker

  3. det har jeg faktisk aldri gjort! (selv om det minner meg litt om froyo / på Yogurt Heaven f.eks., der får man vel lov å ha alt oppå iset også :D) så godt ut!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.