Eventyr i arkaden

Når man har et ærend på et sted man ikke har vært før, er det lurt å være ute i god tid. Når man er ute i god tid, og det viser seg å være lett å finne frem dit man skal, får man noen minutter til overs. Når man har noen minutter til overs, og tilfeldigvis befinner seg i en arkade, kan man gå på oppdagelsesferd.

Kanskje begynner man med å legge hodet bakover og glede seg over følelsen av å være inne og ute samtidig…

…eller med å se på noen søte kjoler i et vindu.

Videre kan det hende at man ser en kjent logo inni et utstillingsvindu, ved siden av en mystisk trapp, som sannsynligvis kommer ut av en kinosal (en sal som jeg ikke har vært i, for dette visste jeg ikke om!).

I andre vinduer står det kanskje stilige torsomodeller og en kasse full av gammeldagse sjarmsaker.

Når man går inn i en av oppgangene, har den kanskje en heis, og heisen har kanskje fin ramme i tre…

 

…men dørene er muligens enda finere, hver av dem en liten labyrint!

Lampene på veggene kan se ut som noe futuristisk man finner på havbunnen…

…og kanskje kaster de litt lys over en spennende, uavklart situasjon.
Tar man til slutt trappene ned igjen, ser man kanskje ned på taket som man tittet opp på i utgangspunktet.

Jeg blir aldri lei av å utforske nye deler av Oslo, både store og små, både ute og inne! Hverdagseventyr!

I morgen skal jeg se The Descendants, forresten, den Golden Globe-belønnede og Oscar-nominerte nye filmen med George Clooney i hovedrollen. Har noen sett den? Jeg gleder meg! Det er fint med eventyr i kinomørket også!

Reklamer

9 tanker på “Eventyr i arkaden

 1. Härligt med en liten upptäcksfärd! Och jag håller med, tröttnar aldrig på att utforska Oslo (även om jag inte bor kvar där just för tillfället!)

  Liker

 2. Hverdagseventyr er jo nesten det aller beste, og det er du så flink til! Og filmen er skikkelig bra. Jeg likte den iallefall veldig godt. Rolig, trist, fin og vakker, litt alt på en gang.

  Liker

 3. jeg bekrefte hvor mye er her subtil,vaere fra kald til varme kino-hall; vi gjøre det for mange årren ( gamle fantastiske film festival"Avoriaz") …men også,fra glasstak pyramide innlysende til trapp gå under. Kansje self mine ettertanke retnings, speil bilde mens Delfi orakelprestinne i trefot segs . Kunne seg self ikke svar. Så ,bare spøk er derfor? :_"l'harmonie invisible vaut mieux que la visible". Tydelighet: _" l'ajustement non apparent, est plus fort que l'ajustement apparent" ( Hyppolyte") bruno.

  Liker

 4. Så hyggelig at dere også liker eventyr og oppdagelser!emma: Ja, det er fint å utforske litt, både der man bor og der man er på besøk!Maren: Jeg synes også at filmen var veldig bra1 Jeg lo og gråt om hverandre.Regnboge: Jeg også!Linda: Enig! Eventyr bidrar til lykken, hihi.Hege: Takk, det ligger jo en del spenning på uventede steder!Bruno: Oi, høres stilig ut! Skulle gjerne hatt et orakel i Oslo også, haha.

  Liker

 5. Trille: Jeg synes også at slike modeller er kjempestilige! De får meg til å tenke på støvete loft i en parisisk bygård, hvor søte syersker jobber med å realisere sine designdrømmer… Hihi, takk for at du ble med på ferden!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.