Årskavalkade 2011

På den fjerde skal det skje! Gjør dere klare for et drøyt dryss bilder og en liten gjennomgang av 2011, et år som vi alle vil huske for én horribel hendelse, men som heldigvis inneholdt også veldig mye annet.

Fjorårets litt mer moderate oppsummering finnes her, forresten.

I januar var det mye snø, selv midt i Oslo. Et utmerket utgangpunkt!

Jeg gikk på skøyter med Jonasflotte…

…og vi opprettholdt tradisjonen med å utforske hovedstadens hoteller. Turen var kommet til Bristol.

Jeg studerte fransk og trivdes veldig godt med det, og håper å kunne ta språket ordentlig i bruk etterhvert.

I februar var Søstrene Suse på golfferie i Tyrkia med familien, slik vi gjerne er et par ganger i året.

I mars kom mine første to Mummikopper flyvende, og dem er det blitt flere av.

Våren meldte etterhvert sin ankomst med masse sol og blomstrende trær…

…og bragte med seg mitt første ordentlige second hand-kjøp, som også fikk flere oppfølgere gjennom året.

En rekordvarm påske betød parkliv allerede i april…

…og da været gikk tilbake til sitt regnvåte og vårvanlige, kunne vi være inne med Sofie, som var på besøk.

I mai viste jeg frem en av de mange gamle kjolene jeg tok med hjemmefra denne våren…

…og en enda eldre trikk plukket meg opp en tilfeldig morgen, til min store overraskelse og glede.

I juni måned ble det litt golfspill innenlands også…

…og jeg tilbragte en del tid i botanisk hage…

…og det ble klart at jeg fikk drømmejobben, at jeg skulle få jobbe fulltid hos Radio Nova når høsten kom.

I juli pakket jeg ned seksten kjoler og reiste på eventyr med Jonasflotte, vårt største hittil, i New York.

Det var en herlig tur, og vi rakk å bli glad i byen på de ti dagene vi var der…

…men ikke lenge etter at vi kom hjem, var det kjærligheten til en annen by som ble sentral.

Jeg husker faktisk ikke så mye fra slutten av juli og begynnelsen på august. Jeg husker mange detaljer fra ettermiddagen i sentrum da bomben sprang og vi gikk rundt blant knust glass og paniske medborgere, men ukene etterpå er bare en tåke av tårer og vantro. Jeg fant fort ut at jeg måtte uttrykke litt av sorgen for ikke å kveles av den, men begrenset meg til tre innlegg. Jeg delte ut klemmer i pøsregn, for både andres og min egen del. Det føltes godt å være i Oslo og godt å være sammen.

Da høsten kom, var det fint å koble av ved å gå i barndommen på Tusenfryd…

…og ved å reise til Tyrkia med familien igjen.

Dessuten sørget jeg for kulturelt påfyll i september, gjennom blant annet Høstutstillingen…

…og for påfyll av øl på Oktoberfest.

Jeg hadde det superbra på jobb i hele høst, og følte meg kjempeprivilegert. Slik er det fortsatt.

I november falt mørket for alvor, og jeg gikk inn i kosemodus.

Da kulden kom i desember, var det på tide med et nytt hotellopphold, denne gangen på Comfort Xpress.

Etterhvert kom endelig snøen, og selv om den bare ble liggende en stund, så kom vintergleden med den…

…og juleferien hjemme ble like hyggelig som jeg hadde håpet.

Skulle du ha sett, det var tolv måneder på rappen!

2011 inneholdt altså mye morsomt. Jeg spiste og drakk godt, så et ekte sjørøverskip, fikk en rutete regnkåpe og en legokloss til å henge rundt halsen, sendte og mottok fin post, var på flere festivaler, leste på trikken og i parken og på biblioteket, besøkte spennende museer, så mye god film både hjemme og på kino, kjøpte ny PC, var på to gallaer og ett ball, utvidet lommespeilsamlingen, kysset i sol og regn og snø, fotograferte gatekunst og spilte flipperspill.

I arkivet finnes en masse innlegg som jeg nesten hadde glemt – ta en titt, om du vil!

Gjennom året har jeg dessuten bakt jevnlig, for det gjør meg glad…

…og drukket mange kopper kaffe, kakao og te rundt omkring i Oslo…

…og en del hjemme også, for kaffemaskinen vår gir deg noen ganger kattepus i koppen.

På musikk-fronten fikk jeg endelig fatt i en sjelden Kaizers-utgivelse som jeg hadde lett etter i årevis…

…og jeg gledet meg også over deres to siste utgivelser, samt nytt fra for eksempel Foo Fighters og Tom Waits…

…og var på konserter med (i tillegg til Kaizers og Foo Fighters) blant andre Dimmu Borgir og Kvelertak.

Dessuten har jeg gått med post stort sett hver lørdag, og både sett og levert mye fint og festlig.

Jeg liker å dele smått og stort med dere! Takk for et innholdsrikt 2011!

Reklamer

10 tanker på “Årskavalkade 2011

  1. Åh! Det var en fin måte å bli 'kjent' med deg på! Ser ut som du har hatt et fortreffelig 2011! Tross alt. Og det er vel viktig å samle alle gledene dette året, for for de fleste av oss er de mange fler enn sorgene. Så herlige den gamlekjolen var! Og skøytene, se så velbrukte ut! Sånt liker vi:)Godt nytt år! kristin

    Liker

  2. Åh, bilde av Tyrkiabølger var flott! Og stinkykoppen var også en av mine første, fikk den i bryllupsgave. Ser ut som et fint og innholdsrikt år, jeg liker både hvordan du skriver og har skrevet om 22.juli, og hvordan du er så veldig flink til å både gjøre litt ekstra innimellom hverdagene og sette pris på alle hverdagene. :)

    Liker

  3. Maren: Da får vi hverandre til å smile gjennom bloggene våre, og det er jo ganske fint!tinekatrine: Takk, håper du også får et fabelaktig 2012!Linda: Det var det også for det aller meste! Mummikopper, altså…Kristin Kreativius: Haha, så bra! Nettopp, man må fokusere på alt det fine. Kjolen får meg til å lengte etter sommeridyll, og skøytene var lånt og velbrukte, ja!Josefine: Merci! Vi har mye kos foran oss, det er jeg sikker på!Ane: Stinky er en luring, hoho. Takk, det setter jeg pris på!fianathone: Så veldig hyggelig, takk skal du ha!annikken – osloliv: Takk for fine ord og velkommen til kommentarfeltet! Fortsatt god helg!Kathleen: Jaa, den er supersjarmerende!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.