Endelig

I går kom det første snøfallet, og noen gledestårer fulgte på, og noe falt på plass i meg. I går møttes Jonasflotte og jeg i tett snødriv for å hoppe og hoie (det var mest meg, for å være ærlig) og lage fotspor og le og klemme og kysse til vi ble våte i håret og kalde over alt. Det var SÅ verdt det, for i går kom endelig snøen, og nå kan julen også komme.

Reklamer

5 tanker på “Endelig

  1. happy few! dere som er heldige a ha falt sno! na som hva bedre juletree dromt. kansje har en pop-corn dekorert girlande ,og andre cranberries; oransje spiker giroffle; papp og treverk baller, sukkertoy.. ja ,det er spennende! men for meg vil veare bare mine hellig lys av "Hanoukka". til alle: Bra Jula Advent Tid … bruno

    Liker

  2. Maren: <3Hege: Litt av snøen ligger igjen til du kommer!Bruno: Du beskriver veldig koselig julepynt! Jeg gleder meg til det er dekorasjoer over alt… God advent til deg også!

    Liker

  3. Åh, jeg savner snøen så veldig nå – den var så videt innom her før den dro videre. Jeg savner at det knaske mykt under skoene, og hvordan den glitrer i sollyset.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.