Snøsavn

Hvor blir du av, fine, lyse, lune?

Det er andre adventssøndag, og nå begynner jeg å bli nesten desperat etter snø. Jeg ELSKER snø.

Det finnes heldigvis trøst i bilder fra i fjor!

Jeg vil så gjerne se ut av vinduet og oppdage dansende fnugg, som blir til et hvitt teppe og dekker fortau, hus og biler. Rent og fullt av muligheter. Jeg vil gå ut og se opp og fryde meg over at den faller.

 

Jeg vil så gjerne lage snøengler og snømenn  i parken, og kna snøballer til fingrene blir stivfrosne…

…for så å bomme på vennene mine og i stedet lage karakteristiske merker på vegger og trær.

Jeg vil finne frem vinterskoene, og etterlate meg slike spor når jeg går fra ute til inne…

…og jeg vil få røde kinn og tjafsete hår ute på postrunden, for jeg kunne likevel ikke hatt det stort bedre.

Den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves, sies det. Jeg venter på snø og hvit jul.

Reklamer

11 tanker på “Snøsavn

 1. Åh, i dag va det sånn mjukt, lett snødrev som piska akkurat passe mjukt når ein gjekk mot vinden, over fotballbana, slik at framsida av kåpa såg kvit ut (sjølv om den eigentleg va mørketurkis).

  Liker

 2. Jeg elsker snø! Jeg savner den selv. For min del kan snøen begynne i november og ligge helt til mars, men akk, jeg må nok forberede meg på at den ikke kommer før januar. Ååårh.

  Liker

 3. Utrolig søtt bilde av deg :-)Det snødde faktisk litt her i kveld, men ikke så mye, og av den typen snø som smelter vekk igjen dagen etter. Håper det blir hvit jul i år også, sånn som i fjor og året før det :-)Jeg skal til Oslo nå til helgen, så da håper jeg det har kommet snø sånn at det blir som å gå i en ordentlig juleby :-)

  Liker

 4. hei, takk for husker at, sist desember snoen.det var stor i Paris, for jeg elsker den sa mye!nar en kveld i den" Franske komedien" magien ,du drommer foran stolen "Molière"og ut bak gamle vinduer vaere falle sno veldig fin.og dessuten svart pist ski,eller nordisk ski i "Avoriaz"gleden av gamle tider; tenkt ski a drar med datter min i februar, men ikke("Firenze" med min sonn). du har skrevet ,a gi poetisk forste ledd… dette kved vi elsker ogsa " dublinner". men vi savner snoen!! nar vi drar mot jule, du gi gode forberede!

  Liker

 5. Så snille dere er! De som har fått snø: Nyt den for meg også! Vi andre får vente og ønske sammen. Regnboge: Høres eventyrlig ut!Jacta ast alia: Folk er forskjellige, det er helt greit å være uenig!Hege: Håper snøen faller i forkant av Oslo-besøket ditt!Bruno: Det er så morsomt å stå på ski! Det pleier vi også å gjøre om vinteren!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.