Høst i garderoben

Oktober! Oi! Etter noen sommerlige soldager i forrige uke, er det blitt friskere og mer høstlig i det siste. Jeg parerer kulden med telys og tekopper, og har oppdatert klesskapet med fine høstfarger. Noe er nytt, noe er gammelt, og jeg går den ordentlige høsten i møte. Med et sjarmerende second hand-skjørt, to pene kåper, mosegrønne solbriller, sjokoladebrune strømper, myke cardigans, et søtt sjal og – av alle ting – papirservietter.

Det er nemlig slik at om man blir oktober-snufsete, finnes det faktisk positive sider ved det også. Man kan gå rundt med denne! Sløyfer, kirsebær, parfymeflakonger og perlekjeder – her er det mye klassisk glamour på en liten pakke!

En hvit og en rosa cardigan blir varme og behagelige supplement til skjørt og kjoler.

Det siste skjørtet fant jeg i en bruktbutikk før helgen, og det har folder, fin femtitallsform og morsom lapp i livet.

På det nye sjalet finnes fugler og flora og en harepus.

Jeg gleder meg alltid til å finne frem min rosa trenchcoat! Den har fin fasong og søt farge. Den kamelfargede er ny og litt stor, slik at jeg skal kunne bruke selv de tykkeste gensere under. (Jeg har en svart en også, men den mangler en knapp, så den trenger litt husmorslig oppmerksomhet før den får fotograferes eller bli med ut i høstluften!)

Håper alle bruker refleks, forresten – det er som kjent kjempeviktig. De trenger ikke være stygge og kjedelige plastbrikker, de kan være myke figurer som lyser opp på flere måter enn én! De kan til og med bekjempe brystkreft!
Nå er jeg klar for kjølige dager og koselige kvelder!

Hva har du i høst-garderoben?

Reklamer

14 tanker på “Høst i garderoben

 1. Ååå :-) så mange fine ting!! Gode høstsaker dette!Takk for at du minnet meg på at jeg må kjøpe rosasløyferefleks.. Den vanlige rosa sløyfa mi gjør ikke så mye for meg i mørket, hehe.Du er god! Ha en fin uke!

  Liker

 2. Masse bra saker! Og du var supersøt i den rosa cardiganen din i går <3 Og jeg er glad du vier litt oppmerksomhet til de rosa sløyfene og refleksene, det er viktig!

  Liker

 3. Jeg er litt slapp med høstgarderoben. Jeg vil bare ha på varme klær. Men jeg har ganske nylig kjøpt nye, fine støvler (siden jeg har flyttet til Bergen og her går alle med fine støvler). Og så har jeg tjuvlånt min kjæreste fine marineuniformsjakke.

  Liker

 4. Elsker høstklær! Håper jeg får se det fine ruteskjørtet live snart!I min høstgarderobe finnes en trench coat, et stripete ullskjerf i grått og gult, fine støvler og halvrobuste sko, strømpebukser i ulike farger, en genser i supermyk ull og som alltid en del kjoler, skjørt og cardigans. Og en fin paraply! Har til gode å skaffe meg refleks, tror jeg skal kjøpe en sånn rosa sløyfe som du har. Fin og nyttig!Sees i kveld, gleder meg!

  Liker

 5. Åååh, så mange fine ting! Er egentlig glad det begynner å bli kaldt og skikkelig høst nå, var ganske klar for det. Er så kos å tulle seg inn i skjerf og varme jakker. (Men likevel kunne gå med skjørt og kjoler! <3 )Jeg vil også ha sjokoladebrune strømpebukser :D

  Liker

 6. " il ,n'y a guères au monde un plus bel excès que celui de la reconnaissance.(" La Bruyère")Takk for votre charmant geste: "Nord"jente"way".Merçi de tout coeur!! bruno.

  Liker

 7. Tykke strømpebukser, slik at kjoler og skjørt kan bli med inn i høsten. Store strikkegensere, fordi det er godt og varmt og anvendelig, og er mine favoritplagg. Paraply. Jeg har en rosa, og jeg trenger en litt mer nøytral også. Skjerf, skjerf, skjerf. Piffer opp antrekk og varmer en frysepinn.Ellers har du de fineste papirlommetørklene jeg har sett, går Kleenex en høy gang! Ha en fin onsdag :)

  Liker

 8. Linda Terese: Hihi, jeg er blitt rent glad i dem!Hege: Haha, vanlige sløyfer er ikke like effektive i høstmørket! DU er god!Maren: Søta! Solidariske sløyfer er alltid verdt å nevne!Josefine: Hihi, så morsomt! Jeg liker reflekser som er noe litt utenom det vanlige!Kathleen: Varme klær er tross alt det viktigste! Army chic høres kult ut!Mynte Valkyrje Poirot: Jeg gleder meg også til å finne frem støvlettene!Caroline WK: Så hyggelig å høre – jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg hvor det er kjøpt, men det var en gave! Håper du finner noe lignende!koffeine: Ullgensere har jeg jo ikke så mange av, men ellers høres dette kjent ut… Jeg skal bruke skjørtet snart, så får du se! Takk for i går!c: Sløyferefleksen er kjøpt på Lindex!Ingrid: Enig, det er hverdagsluksus når man kan være varm og fin samtidig!Bruno: Bare hyggelig!Karoline Darling: Paraply er viktig nå som høstregnet er rett rundt hjørnet! Jeg trenger et par nye støvler også, for de gamle fikk hull – fint at kommentaren din minnet meg på det. Haha, ja, Kleenex'en min må bli hjemme nå!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.