Meta-møter

Bare en liten notis om det store internettet og noen av de mange morsomme menneskene som finnes der, hihi. Jeg leser en hel del blogger, og de gleder og inspirerer meg, og jeg får ofte følelsen av å kjenne de som skriver, selv om jeg kanskje aldri har møtt dem i virkeligheten. I august traff jeg riktignok to stykker, helt tilfeldig! Sånn flaks!

Først støtte jeg på flotte Ina, bedre kjent som MEWKiD.

Jeg gikk forbi jobben hennes på vei hjem fra min egen jobb, og da jeg så at hun var på vakt, måtte jeg innom og gi henne en klem! Ina valgte forresten Søstrene Suse som fokus for sitt siste bloggportrett – en ære! Du kan lese det her!

Dagen etter møtte jeg en annen Ina. At det går an, hva er oddsen? Denne jenta er kjent fra bloggen Myldretid.

Ina måtte også få en klem, da hun plutselig dukket opp på Blindern. Jeg bodde i telt der oppe, og da det gikk forbi en jente med kjole og nett som så veldig kjent ut, måtte jeg gå bort for å veksle noen ord. Koselig!

Bildene er lånt og linket, så klart.

En tredje ting: Helgen etter ble jeg gjenkjent av en leser. Ja. Oi. Da ble jeg overrasket og glad, og rett og slett satt ut! En kjempesøt jente sa plutselig «Du er en av Søstrene Suse!», og så sa jeg «Ja, det er jeg!», og så sa hun «Jeg liker deg veldig godt!», og så fikk jeg stotret frem «Så hyggelig å høre!», og så skiltes våre veier. Sprøtt og smigrende. Takk!

Tidligere har jeg forresten hilst på Sigrid såvidt, og jeg kjenner jo mange forskjellige bloggere og bloggerinner fra før, og de finner du henvisning til på venstre side. For en fin omgangskrets, både virtuelt og i virkeligheten!

Har du sett noen du har kjent igjen, eller har noen dratt kjensel på deg?

Det er sannelig en liten verden vi lever i! Fortsatt god fredagskveld!

13 tanker på “Meta-møter

 1. Oi, så koselig!Jeg har møtt folk som har kjent meg igjen via andre ting – aldri via bloggen :-).. Så gøy at du har fans, hehe!Av bloggere kjenner jeg krist.in og maritemilie.com, og disse har jeg jo møtt, men ellers har jeg vel ikke truffet noen bloggere som jeg vet har blogg..

  Liker

 2. er et par lesere som har hilst på meg, og jeg har sett bloggere som jeg enten følger eller bare vet hvem er. også har jeg møtt mange bloggere som jeg har blitt god venn med etterpå :)

  Liker

 3. Det var veldig hyggelig å se deg også! Det er så fint med bloggeverdenen, det er så mange fine mennesker her, som man kan bli kjent med. I dag kommer for. eks. Maren på muffinsbesøk til meg!

  Liker

 4. So morsomt! So langt har eg møtt Kjersti, men kvar gong eg fer til Oslo framøve, so kjeme eg te å sjå meg rundt og lure på om eg ser Synne eller noken andre fine bloggarar:)

  Liker

 5. jeg er ikke en jente, men jeg hadde en herlig tid, a lese!!."dop..er" p 18; en annen oversatt; det var 2 timers tur med min datter " doberman pincher" i 30 grader .for en kontrast med " shabbath" lese kommentaren. og presentasjon om deg selv, utrolig bra!! vennlig bruno

  Liker

 6. Josefine: Høres hyggelig ut!Hege: Alltid morsomt å bli gjenkjent, uansett av hvilken grunn, og alltid fint med kjente som man kan diskutere blogging med!tinekatrine: Så koselig at noen tar kontakt. Bloggvenninner virker veldig bra!myldretid: Takk for sist! Muffins og Maren må ha vært fine ingredienser på en lørdag!TK: Ja, det er alltid koselig å gi eller få noen opmuntrende ord!Regnboge: Haha, plutselig dukker jeg eller noen andre Oslo-bloggerinner opp!Marit: Absolutt! Håper du fikk en god helg, du også!Bruno: Oi, det hørtes ut som en spesiell tur!Linda Terese: Jaa, det var det! Vi sees til uken!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..