Det søteste spøkelset

Midt i sorgen finnes grunner til å smile. Jeg vet at jeg ikke kommer til å være trist for resten av livet, selv om det kjennes slik for øyeblikket. Ettersom jeg har vært alene hjemme hele helgen, har jeg satt pris på selskap fra kjæresten min, og fra min nye venn. Han kostet ti kroner og skal få lyse opp soverommet mitt når høstmørket faller.

Da han ble med meg hjem i juni, manglet han batterier. Han lyste opp som en jalla julekule da de kom på plass.

Hei, søte og kitchy spøkelse!

Jeg skal gå i fakkeltog/rosetog i kveld, og jeg håper vi blir mange, både her i Oslo og rundt omkring i resten av landet.

Håper begynnelsen på denne uken har vært bedre enn slutten på den forrige – klem til alle som leser!

Reklamer

8 tanker på “Det søteste spøkelset

  1. Ah, du er god! Takk for dette innlegget. Har akkurat gått i fakkel- og rosetog i Lillehammer, og er helt overvelda over folkemengden – kan bare forestille meg hvordan det var i Oslo. Så godt å merke :)

    Liker

  2. Jeg gikk i fakkeltog på Hamar, det var utrolig mange mennesker der og kjempe godt å markere det som har skjedd sammen med gode venner, beskjente og ukjente. Jeg føler at ting kan gå litt videre i dag.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s