Ting jeg glemmer hvor godt jeg liker

En liten liste over sånne småting som jeg egentlig elsker, men har lett for å glemme, slik at jeg blir like glad, overrasket og overveldet hver gang jeg finner frem til dem igjen.

 – Rosévin
Forsvinner noen ganger blant det hvite og det røde, men er veldig godt og friskt, og dessuten herlig sommerlig.

 – Quentin Tarantino
Alt han lager er så fett, rett og slett.

 – Å sove i sovepose
Jeg liker å pakke dynen godt rundt meg når jeg sover, men her skjer det av seg selv! Så varmt og trygt!

 – Banan med kanel på
Å spise banan uten et dryss er egentlig uaktuelt dersom man har kanel innen rekkevidde.

 – At vinden ikke bare blåser gjennom håret, men løfter det opp
Skjønner dere hva jeg mener? Det skjer ikke så ofte, men jeg synes følelsen er helt magisk!

 – Den hvite, lokale teen jeg hadde med hjem fra Kina
Jeg klarer ikke drikke en kopp uten å tvinge Taran til å ta noen slurker, for den er for god til ikke å deles.

 – Pink Floyd
Musikalsk innovasjon og inderlighet som nesten ingenting kan måle seg med.

 – Å holde hender
Jeg ser ikke kjæresten min så ofte som jeg skulle ønske, kanskje en gang i uken i gjennomsnitt, men når vi fletter fingrene våre sammen, føles liksom alt bra og riktig.

 – Pingviner
Jeg ble sittende oppe og se på en dokumentar her en kveld. Pingviner er så søte at jeg nesten blir provosert.

– Norske rotgrønnsaker
Vi har kjøleskapet fullt av gulerøtter, neper og reddik for tiden. Når de er i sesong, er de gode på og til alt!

 – Troika
Mørk sjokolade, marsipan og bringebærgélé. Hallo, liksom. Jeg må spise Troika oftere.

Hva har du lett for å glemme at du liker?

10 tanker på “Ting jeg glemmer hvor godt jeg liker

 1. Du er så søt! Og den teen er fantastisk god, det kan jeg faktisk skrive under på :D Jeg har en pingvin-plakat på rommet mitt hjemme, og den må jeg ikke glemme at jeg liker. <3

  Liker

 2. Fin-fin liste, Synne :)Tenk å holde hender med kjæresten mens man sitter i hver sin sovepose og ser på en Tarantino-film, gjerne Jackie Brown. Med den andre hånden kan man drikke te.

  Liker

 3. Mmm … rosévin og hvit te er så godt:) Har du smakt oransje vin? Og: har du og kjæresten din langdistanseforhold? Hvordan synes du i så fall at det fungerer?

  Liker

 4. Så mange fine punkter! Jeg er så enig, så enig:)Ellers syns jeg både tørket mango og yoghurtnøtter er overraskende godt hver gang. Rart at jeg på et vis kan glemme gleden ved disse tingene…

  Liker

 5. vinden som løfter håret var herlig! Jeg glemmer at jeg er latterlig glad i kjøttkaker i brun saus. Damn, typisk norsk mat er typisk godt! Og lasagne.. ja, jeg er glad i mat!

  Liker

 6. Såå koselig innlegg! Ja, det er masse fint man glemmer av. Rart med det, men er jo masse fint å ta av og da=) Jeg har ikke prøvd banan med kanel, men skal gjøre det så fort jeg finner en banan;) Pingviner er favoritten min også!

  Liker

 7. "oi va voi" …. "oché moi" ." poi,poi,poi" …as you want! ja !!, ha en full fin tid hver gang,kan du i ditt liv.fordi flere da (en sove pose) ,alle baere (en backpack);(en selv,historie,kunnskap,visshet…) som gjor oss annerledes fra andre. so glad for denne vakre wrap fortellingen,og himmel bark……det er utrolig,vi har de samme butiken :"le palais des thés" utenfor hvite te, min daglige te komme fra Iran. bruno

  Liker

 8. Bra at jeg ikke er alene om å glemme sånt innimellom, søtnoser!Maren: Jah, du vet jo hva jeg snakker om, hihi. Pingvinplakat høres veldig fint ut!Maria: Åh, wow, for en drøm av et scenario! Jeg har vært ganske nær noen ganger, og filmkvelder med kjæreste, god te og god sjokolade er jo helt supert!Anonym: Jeg har faktisk smakt oransjevin ved en anledning! Morsomt og ganske godt! Kjæresten min og jeg bor i Oslo, begge to, men er såpass travle på hver vår kant av byen at det er vanskelig å sees ofte. Jeg har ikke noen stor erfaring med ordentlig avstandsforhold; jeg hadde riktignok en tidligere kjæreste som bodde to timer unna gjennom hele forholdet, og det fungerte greit for oss, selv om det av andre grunner ikke holdt i lengden. Jeg tror sånt kan fungere om man er innstilt på det og om man stoler tilstrekkelig på hverandre!Linda Terese: Yoghurtnøtter og tørket mango har jeg faktisk lett for å glemme, jeg også. Dødsgodt, begge deler!Elena: Haha, jeg håper hår-punktet ga mening. Skikkelig husmannskost kan være supergodt! Ertestuing, kålstappe og rotmos, for eksempel – nam!MK: Det anbefales! Pingviner er helt herlige!Johanne: Haha, skulle bare mangle! Nå vil kanskje Troika-salget øke med 0,0003 prosent den neste uken? Det er alltid godt når man kommer på sånt!tinekatrine: Oi, jeg skjønner – men å breie seg under sommerfrisk dyne med nyvasket sengetøy er ikke å forakte, det heller!Bruno: Le Palais des Thés kommer jo opprinnelig fra Frankrike, så morsomt at du har en slik butikk i nærheten! Jeg har aldri smakt te fra Iran, men det er sikkert godt!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..