Tyrkia-retur og tirsdagskveld

Så kom tirsdagen igjen, og vips! så var Søstrene Suse tilbake i Heimdalsgata. Nå er leiligheten preget av klær og kofferter, og vi har bare vært hjemme et par timers tid. Denne uken har jeg faktisk savnet å skrive; det blir fint å fortelle dere mer om turen i løpet av den kommende uken. Vi er nå vel hjemme, og vi har hatt det supert på golfferie i Tyrkia, og det er det viktigste!

Jeg skal ikke legge skjul på at det er ganske mye mørkere og kaldere i Oslo enn i Belek. Likevel er det fint å se snø og å kjenne klar og kald luft mot kinnene; jeg er jo vinter-entusiast.

Nå skal jeg finne frem et tulipanformet glass. Jeg tar meg et glass vin på tirsdager, det har jeg gjort de siste fem årene, og jeg skåler i selskap med enten legene i Seattle eller damene i Fairview (altså mens jeg ser på enten Grey’s Anatomy eller Desperate Housewives). Denne tirsdagskvelden blir ikke noe unntak, og etter en dag i transit smaker det ekstra godt med litt god vin.

Ha en fin tirsdagskveld, alle sammen!

Reklame

2 tanker på “Tyrkia-retur og tirsdagskveld

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..