Finest ved vinteren

Nå er det varmegrader. Det var bare et spørsmål om tid før hovedstaden ble forvandlet til et glatt, grått og vått risikoområde. Vårens tidligste stadier er ikke så morsomme, men det er godt å vite at vi går varmere og lysere tider i møte!

Jeg er likevel glad i vinteren. Veldig glad i vinteren, egentlig.
Her er ti ting som jeg kommer til å savne når vinteren er over:

– Folk på gaten med ski og snøbrett, på vei til nærmeste nedfart.

– Kalde kyss og klemmer når kjæreste eller venner kommer inn fra kulden.

– Den blå timen.

– Appelsiner og klementiner som er helt på høyden.

– Overgangen til vintertid. En dag med 25 timer? Ja, takk.

– Snøhuler.

– Varmt drikke. Te, kakao, gløgg. Dejlig.

– Mørket, faktisk. Jeg sover så godt om vinteren, og jeg tenner sikkert tusen lys i løpet av en sesong, og liker dessuten at man kan legitimere enormt kakao-inntak med «det er så mørkt ute».

– Røde og varme post-kulde-kinn etter en hel dag utendørs.

– Selve snøfallet. Ta en titt på denne videoen, og prøv å fortelle meg at dette ikke er noe av det fineste som finnes:

Noe jeg har glemt?

Jeg er veldig klar for vår og varme, men likevel:
Vinter, altså. Det funker for meg.

Reklame

6 tanker på “Finest ved vinteren

 1. å jeg kommer også til å savne disse tingene. men samtidig er det jo fint, for det er gode ting å glede seg over med neste årstid også, og så blir det ekstra deilig når man kan nyte disse tingene igjen. jeg er generelt superfan av årstider<3

  Liker

 2. Vinteren er vel og bra, men isj hvor jeg lengter etter sommer. Barbeint i duggvått gress, sola som skaper fregner på nesa, lange varme kvelder, duppende i båten mens en flue kiler meg på leggen.. nei Synne… sommer`n er nok min fav!! Ha en strålende vinterhelg i hovedstaden. Klem Kristin

  Liker

 3. Jeg er enig, Maren, det er så flott at alle årstidene har noe ved seg som vi kan savne!Sommeren er ikke akkurat å forakte den heller, Kristin! Enig der også!

  Liker

 4. Sååå mye koselig med vinteren/julen <3 Elsker det i desember, men nesten på sekundet over midnatt første januar er det ett eller annet i meg som plutselig blir ekstremt lei alt av snø og kulde. Akkurat den overgangsperioden vi er inne i nå klarer jeg aldri å like :P Veldig klar for vår!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..