Burger hos Bugge

Jeg er tilbake i byen etter tre dager tre timer lengre nord. I kveld skal jeg spise god mat og se klassisk Star Wars sammen med Jonasflotte; en god avslutning på uken!

På torsdag spiste jeg lunsj med en god venninne på et sted rett i nærheten. Bugges efterfølger er et veletablert spiseri på Grünerløkka, og de har ny meny, så vi tenkte at det var på tide å gå innom igjen.

Enkelte ting hadde ikke forandret seg, heldigvis. Lokalene var fortsatt romslige og hjemmekoselige…

…og det gamle kassaapparatet sto ved døren og holdt tellingen på hvem som kom og gikk…

…og ikke minst var trappen der, den flotteste trappen i byen, den som er bygget av bøker.

Vi fant oss et bord ved vinduet, slik at vi kunne se ut på regnet, og tok en titt på den nye menyen. Den var trykket på tykt papir og bundet inn med flere ulike forsider, inspirert av gamle kriminalromaner!

Vi bestilte hver vår burger. Ingen av oss spiser vanlige burgere, men falafelburger var midt i blinken for oss! Servert med potetbåter og hummus. Superlunsj!

Jeg fikk blomster, forresten, sånn helt uventet. For noen fine venner jeg har.

Om du er på utkikk etter en god lunsj, så kan altså Bugge bidra.

Håper alle har hatt en hyggelig helg!

Reklame

16 tanker på “Burger hos Bugge

 1. Så fint! Vi snubla innom for noen uker siden da vi hadde miniosloferie, men var så mette fra før at vi ikke spiste der – selv om jeg fikk fryktelig lyst på falafelburgeren da jeg hørte den bli servert på et nabobord. Og selvfølgelig begynte jeg å tenke ut hvordan jeg kan lage et slikt trappegelender. Eller kanskje en skillevegg av bøker? Det må jo gå an å få til? :)

  Liker

  • Jaaa, det tror jeg også! Jeg får riktignok litt vondt av tanken på selv å bruke bøker til noe som gjør at jeg ikke lenger kan lese dem. Om man kjøper en del relativt uinteressante greier på loppemarked og sånt, så slipper man kanskje å ha dårlig samvittighet, hihi!

   Liker

 2. Boktrapp, wow, sånn vil jeg ha!

  Jeg har forresten en bloggidé til deg når du har holdt på litt lenger på wordpress, nemlig at du sammenlikner hvordan det er å blogge på de ulike plattformene. Fordeler, ulemper, alt. Det er jeg nemlig litt nysgjerrrig på, og kanskje andre er det også.

  Liker

 3. oi, falaffelburger! må ta meg en tur dit og finne ut om den er vegansk!
  hadde forresten en skikkelig star wars dag her på internett i går. først oppdaget jeg star wars muffins kit, og så star wars monopol. for en flott verden vi lever i!

  Liker

 4. hi; ortodokse stil belysning fra taket; men ,som sagt «prestinen Bysantinske»?..uvanlig om boken er en trapp som gar, ned til oss mens bokstavene bare ga opp som «skalaen»!! jeg haper den nye bestkk du er lyset i bordet, men de ma forbli noe mystisk… «hamburger»: den «borgere» i byen («-ham»-oslo) begynte » Falafel» burger? hvis vi motes igjen en gang minne meg a bake en brioche brod med sesamfro og valmuefro. falafel:»-pipel» spicy som min forste lesning av en «rune» i miseet pa «Figeac»(Champolion) ble det skrevet:-«pepper» «Thor»!! jo, da!! hvis jeg fikk blomster sa, historien veiviseren» av -oz», har jeg hoppet inn i bergerbladene!! vennlig .bruno

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..