Gressmesse

I forrige uke var Søstrene Suse på Gressmessen, et internt arrangement for leverandører til storhusholdninger. Det høres kjempekjedelig ut, men det er det ikke! Messen er nemlig full av folk som leverer spiselige ting til hotell- og restaurantbransjen (og ettersom foreldrene våre driver et hotell, fikk vi være med), og alle disse menneskene vil at du skal prøve produktene deres. Med andre ord kan du smake deg gjennom hele hallen, uten spor av dårlig samvittighet. Årets messe hadde 112 utstillere, og jeg tipper at omtrent to tredjedeler av disse hadde noe de ville ha oss til å smake på, det være seg kaffe, te, øl, vin, vafler, pizza, supper, sauser, gryter, krydder, kaker, konfekt, iskrem eller frukt. Dessuten var de fleste interesserte i å bli kvitt mest mulig av varene sine før messen var over, så de sendte med deg alskens greier før du gikk videre. Det hele ble et gilde uten like!

Messen finner sted på Norges Varemesse på Lillestrøm…

 …og mange av utstillerne legger mye arbeid i presentasjonen. Dette er sjokolade, alt sammen. Ikke bare flott, men også godt!

 Der var altså konditorier…

…bakerier…

…sjømatspesialister…

…ysterier…

…bungnende salatbarer…

…blomstrende ølbarer…

…livlige vinbarer…

…og et skadedyrfirma, haha. Rottene er ikke levende, men de var veldig livaktige! Effektiv markedsføring!

Vi kunne altså rusle rundt og smake på alt vi ville. Jeg var stappmett etter en time, men man har jo alltid plass til en liten makron eller en sjokoladebit, ikke sant? Når messen nærmet seg slutten, begynte utstillerne å dele ut varer i øst og vest. Her er det vi endte opp med å ta med oss hjem:

Masser av mat! Slikt utgjør en stor forskjell i leiligheten til et par studiner, kan du tro. Her er noen av favorittene mine:

God te, lekker sjokolade og lakrisseigmenn! Sjokoladeplatene og rockerne er snart å finne i butikkene, og kan anbefales.

Poenget: Om noen inviterer deg til Gressmesse, så blir du med.

Reklame

3 tanker på “Gressmesse

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..