Helgekos til tusen

Det er kanskje litt dumt om årets beste helg er det første helgen i året, men denne helgen vil helt klart havne i toppsjiktet. Vanligvis jobber jeg på lørdager, og vanligvis har jeg sending på søndager, men denne helgen har jeg hatt fri. For en luksus!

Fredagen begynte med at Ine kom på kaffe- og bake-besøk. Vi tryllet frem noen scones med mandel og aprikos. Nam! Ettersom ingen av oss har forelesninger for tiden, kan vi tillate oss å bruke formiddagene til den typen hygge. I uken som kommer skal vi ta tak i pensum, som de flittige studinene vi er.

Når fredagskvelden kom, gikk jeg ut og spiste med kjæresten min. Vi besøkte Habibi, som serverer palestinsk mat. Jeg er begeistret for det arabiske kjøkken, og gleder meg til Tyrkia-tur med familien i februar. Jeg skal spise hummous og gözleme til jeg stuper!

Deretter gikk turen til Hotell Bristol, hvor vi hadde rom for natten, bare fordi.

Hotellfrokost er det beste jeg vet, og denne lørdagen ble frokosten etterfulgt av byens beste kakao i byens kanskje koseligste omgivelser, ettersom vi hadde reservert bord i bibliotekbaren.

Senere på lørdag ble det jentete vorspiel med Sex og Singelliv og cosmopolitan…

…som resulterte i krøllebøllehår og festlige farger på tærne.

Så bar det til fest på Frogner…

…hvor vi gikk rundt juletreet. Jeg elsker å gå rundt juletreet! Det ble en veldig stemningsfull og hyggelig lørdagskveld.

I morges kunne kjæresten og jeg spise søndagsfrokost…

…og gå på rusletur og osteshopping på Grünerløkka. Jeg kjøpte et stykke comté på Birkelundens lille franske ostebutikk, en sjarmerende sjappe som er et must for alle som er glade i franske godsaker. Osten er, ikke overraskende, helt nydelig!

Vi fant også en film jeg har lett etter, film to i Ocean’s-trilogien, og jeg har brukt kvelden på å se både den og nummer tre. Overdose av action og kjekkaser! Om du trenger søndagsunderholdning, kan jeg anbefale George Clooney og hans kumpaner.

Nå skal jeg snekre sammen noe kveldsmat og forberede meg på uken som kommer, som inneholder mye moro. Det blir blant annet oppstart på Blindern, Reiselivsmesse, sendestart på Radio Nova, frisørtime, mange koselige kaffeavtaler og åpningsfest på det nye Comfort Xpress-hotellet. Hoho!

Håper du har hatt en fin helg, du også! Gjort noe gøy?

Reklame

2 tanker på “Helgekos til tusen

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..