My January

January / etdrysskanel.com
January / etdrysskanel.com
January / etdrysskanel.com

Hei, 2022! Nå er jeg klar! (Enda litt mer klar enn jeg er på dette bildet fra første nyttårsdag, akkurat passe sliten og sjarmrufsete, hihi.)

Jeg er tilbake på frilanskontoret fra i dag, og selv om jeg trengte en ekstra kaffekopp i morges, føles dette ganske bra. Som vanlig beholder jeg jula i noen dager til – juletreet får stå, julekortene får henge oppe og julesnopet får ligge framme omtrent ei uke ut i det nye året, slik at overgangen fra feriebobla til hverdagen ikke blir så altfor brå. Stjernene i vinduene har jeg for lengst begynt å tenke på som vinterstjerner eller mørketidsstjerner heller enn julestjerner, så de lar jeg henge så lenge jeg føler for det, som oftest minst ut januar. Det er fint å tenke på at det blir lysere for hver dag som går, men det tar litt tid før det begynner å merkes, så trikset om vinteren er jo å lyse opp dagliglivet med små gleder!

La oss ta en titt på mine ønsker og planer for årets første måned. Blant annet har jeg tenkt å…

– Prøve å komme meg ut en tur i dagslys hver dag. Ikke nødvendigvis lykkes med det, men i hvert fall prøve.

– Lage mat som varmer og metter og tilfører masse gode greier. I disse dager vil jeg helst ovnsbake alle grønnsakene jeg får tak i, hoho.

– Fortsette å spille Outer Wilds sammen med Jonasflotte. Vi er begge blitt fullstendig oppslukt, og det er så stas. Herlighet, for et spill.

– Krysse fingrene for at vi får beholde snøen en stund til! Jeg ser at det er spådd kjøligere vær mot helga, så det er lovende.

– Bruke de tykkeste, mykeste plaggene i garderoben, og rusle rundt i raggsokker når det blir gulvkaldt i leiligheten.

– Se kultklassikeren Soylent Green, for den utspiller seg i 2022, haha! Dessuten har jeg lyst til å se Encanto, som dukket opp på Disney+ forleden.

– Glede meg over noen av julegavene jeg fikk i år, som god olivenolje, nytt sengetøy og et gavekort på Mathallen!

– Feire en bursdag på fredag. Det er foreløpig min eneste sosiale plan for hele januar. Lurer på hva som skjer når de fire ukene med disse restriksjonene er omme, om det blir forlengelse?

– Jobbe i tebutikken på dager med følgende nummer: 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 26, 27 og 29! (Arbeidstidene varierer en del nå som det er roligere, men gi et lite vink om det er en dag du har lyst til å stikke innom og hilse på, så sender jeg tidsplanen!)

– Kooose meg med årets Awesome Games Done Quick, som begynner på søndag! Arrangementet er blitt gjort digitalt igjen, og da er jo ikke stemningen den samme, men man er fortsatt garantert god underholdning hele uka!

– Smake på tre typer juleøl som vi ikke rakk å drikke i desember. Uff, noe så fælt.

– Tilpasse et vintageskjørt som jeg kjøpte før jul.

– Se The Matrix Resurrections, allerede i kveld, på byens aller største kinoskjerm. Det blir fett!

– Ta så smått tak i bryllupsplanleggingen igjen, selv om den store uvissheten ligger som ei tåke.

– Spise kakerester fra nyttårsaften, som ble en superhyggelig affære. Vi var seks stykker som alle hadde testet oss rett før, og som dermed kunne tillate oss å klemme, og en nesten normal feiring var akkurat det jeg trengte, kjenner jeg.

– Krysse fingrene for at året foran oss blir bedre enn det vi legger bak oss, og oppsummere 2021 her på bloggen.

Ikke verst, sant? Jeg tror dette blir bra! Jeg har ingen nyttårsforsetter i år, jeg ønsker meg bare mer stabilitet og mindre pandemi, og ellers tar jeg ting som de kommer. Har dere noen nyttårsforsetter, eller noen ekstra fine planer for denne måneden?

Fortsatt godt nytt år, alle sammen!

– – – – –
In other words: Let’s go, 2022! These are my plans for the very first month of the new year. For an English version, please use the translation widget.

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..