Happy New Year!

Yule / etdrysskanel.com

Hei, mine venner! Jeg stikker bare innom for å ønske godt nyttår! Vi får faktisk fire personer på besøk i kveld, og det kommer sannsynligvis til å føles som en skikkelig fest? (Vi skal selvfølgelig teste oss i forkant og ha med oss hodet underveis, men i fjor var Jonasflotte og jeg helt alene på nyttårsaften, så i år er jeg glad for at det i det minste er lov og legitimt å samle et lite antall.) Jeg håper dere har hatt ei fin og fredelig romjul, og at dere får en morsom kveld. Vi snakkes på mandag, for i helga har jeg store planer om ingen planer, hihi. Det blir to veldig rolige dager, en myk start på 2022, for det synes jeg vi skal unne oss, alle sammen. Godt nytt år, dere!

– – – – –
In other words: I’m just popping in to wish you a fun evening! We are actually having four people over, and that’s probably going to feel like a huge party, haha. I’m glad that the restrictions aren’t as rigid now as they were this time last year, so that it’s possible to gather just a few people. We are going to test ourselves first and generally be safe, of course, but still! Let’s talk again on Monday, because my plans for this weekend consist of no plans at all, haha. A soft start, that’s what I want. Happy New Year!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..