Made me smile # 23

Her kommer en samling greier som har fått meg til å smile i det siste!
Ti ting man kan bruke litt tid på om man vil ha et avbrekk fra sola og sommervarmen.

Vil man bake noe, så har Nigella noen muffins med sjokolade og kirsebær på lur, som ser veldig enkle og skikkelig gode ut.

Nå har visst fotballen startet opp igjen? Dette er meg på den fronten. Moss og jeg bryr oss omtrent like mye, hoho.

Min kjære gjorde meg oppmerksom på bloggen McMansionHell.com, en egen side med sånne store, smakløse hus fra USA, der arkitekten Kate Wagner peker ut alt som er rart. Jeg ler så jeg gråter. Her kommer noen bilder, alle hentet fra dette innlegget. Arkivet her er en gullgruve.

tumblr_ba3fb0b64551f6e72f8af0d4fbce281f_33aa4be9_1280
tumblr_bf63c8d0a2a4dcee44e48478f35a8451_5347d0e7_1280tumblr_a2c19f21e5c715917a3b3656b29ae400_9b68d246_1280
tumblr_54f73699753bdf85ac10197f22142bf8_7534ade0_1280

På snakk om hus: vi har jo noen spesielle hjem her til lands også. Jeg syntes det var gøy å titte på denne gjennomførte, pastellfargede tidskapselen av en leilighet, som ble solgt i nabolaget vårt forleden, og dette gamle herskapshuset, der tida virker å ha stått stille i hundre år.

Cobie Smulders, bedre kjent som Robin for alle som har sett How I Met Your Mother, har lagt ut en korona-versjon av Let’s Go to the Mall på Instagram, hoho. (Større video på Youtube.) Om man ikke kjenner den herlige 80-tallsparodien som er originalen, finner man den her!

Harry Potter, takk! Her kan man se og høre flinke folk lese ett kapittel hver fra den første boka! #HarryPotterAtHome er blitt en kjempesuksess, og man trenger bare opprette en gratis bruker på Wizarding World – om man ikke har det allerede, hihi – for å få tilgang.
(Det ble forresten også gjort en lignende og veldig fin greie i mai, der Andy Serkis leste hele The Hobbit live, i ett strekk. De kalte det et Hobbitathon! Utrolig imponerende og engasjerende! Dette var en innsamlingsaksjon som pågikk i en begrenset tidsperiode, og derfor er ikke videoen tilgjengelig lenger, men det er så kult at folk stiller opp til sånt!)

La oss nerde litt mer. Her gjenforenes gjengen fra Ringenes Herre-filmene via Zoom!

Folka bak det morsomme retrospillet Thimbleweed Park har også vært aktive på hjemmekontoret. De har laget et gratis minispill til oss!

Dette er også et slags spill, forkledd som en nettside fra gamle dager. Mackerelmedia Fish føles kjent og har masse sjarm, men er også forvirrende og annerledes. Gøy!

Til sist må jeg bare tipse om denne Youtube-kanalen, om det er noen som ikke kjenner den allerede. En fyr bruker klinkekuler til å gjenskape diverse billøp og olympiske arrangementer, med intrikate oppsett og realistisk kommentatorspor. Det høres rart ut, og det er det, haha! Her kan man gå flere år tilbake, og alt er like detaljert, like tilfeldig og like passende som tankeløs underholdning når man trenger et avbrekk.

En real godtepose! Nyt sommeren, mine venner!

– – – – –
In other words: Ten things that have made me smile lately, that you can spend some time on if you need a break!
If you feel like baking, these chocolate and cherry cupcakes from Nigella look equally simple and tasty. –  Football season (soccer for some of you) has now begun here, after long delays and lots of adaptions to make the games pandemic safe. It has been a big thing for many, but this is me when it comes to football. Moss gets me. – The blog McMansionHell.com, where architect Kate Wagner roasts huge, strange houses in the US, is hilarious! All the images are from this post, and the archive here is a gold mine. – Speaking of houses, we do have some strangeness here in Norway too. This pastel time capsule of a flat was recently sold in our neighbourhood, and this house, where it looks like nothing has changed in a century, is still for sale. – Cobie Smulders, aka Robin from How I Met Your Mother, made a corona version of the fun 80s parody Let’s Go to the Mall! – #HarryPotterAtHome has been a huge success. I love it! If you create a free Wizarding World user, you can listen to lots of talented people read chapters from the first book.- More nerdyness, please! The cast from the Lord of the Rings films reunited via Zoom! – The fun folks behind the cool retro game Thimbleweed Park have made us a free mini game! – Another game, almost, disguised as an old website, which is familiar and charming and confusing all at once: Mackerelmedia Fish! – Lastly I just have to tell you about this Youtube channel, if you do not already know it. A guy uses marbles to recreate car races and sports, with the most intricate setups and a realistic commentary. So odd and so strangely entertaining, haha!
Quite the collection, right? I hope you are well, friends!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..