It was not itsy bitsy teenie weenie

To usynlige damer gikk med på å vise fram mine to nyanskaffede bikinier!

Som tidligere nevnt trengte jeg nytt badetøy, og ville gjerne finne noe retro-inspirert. Noe som ikke var så altfor trendy og knøttlite, noe jeg kunne føle meg vel i. To kleskjeder hadde noen modeller i nettbutikkene sine som virket aktuelle, så jeg gikk for å prøve – det er jo greit å sjekke at passformen fungerer. Jeg er ikke så glad i høyt liv på annet enn skjørt, så de er begge lave i livet, men underdelene er litt alternative i snittet, og overlater mer til fantasien enn vanlig. Den svarte med hipstertruse og halterneck er fra Lindex, og den fuksiafargede med «skjørt» og volanger er fra KappAhl.

Bikinis / etdrysskanel.comJeg endte altså opp med å kjøpe én bikini i hver butikk, og er veldig fornøyd! Når jeg kan bruke disse to om hverandre, slipper jeg tydelige solskiller på ett sted, og så kan de forhåpentlig vare lenge. Badetøy må tross alt tåle sol og salt og klor og alt mulig, så det er jo ikke så rart at strikker og sømmer ikke holder evig… Nå håper jeg i hvert fall at jeg har sikret meg for noen år framover.

Da gjenstår det bare å krysse fingrene for en fin, varm, solrik sommer!

– – – – –
In other words: These invisible ladies agreed to model my two new bikinis. I needed new swimwear, and I wanted something not tiny and trendy, something more retro og and not too revealing, something I could feel more comfortable in. These two, a black one with a hipster bottom and a halterneck top, and a fuchsia one with a «skirt» and ruffles, fit the bill!

Reklame

6 tanker på “It was not itsy bitsy teenie weenie

  1. ah ouiiii ! vet jeg har ikke noe a gjore med jentes badedrakter ; men oppriktig veldig bra valg ; for sikkert god regne lyst med begge klok farger og snitt . ja , sommer dager kommer snart . (bien sur avec votre permission …)

    Liker

  2. åh, jättefina val ju! perfekt att du kunde hitta två både som du trivdes med och som skiljer sig från varandra. hoppas det blir mycket badtillfällen för dig framöver! :*

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..