Equinox

Kitty / etdrysskanel.com

Her snødde det senest i går, men nå varmer sola, og vårjevndøgn betyr at dagen vil være lengre enn natta heretter. I bakgården vår finnes det bare felter, der isen og smeltevannet har forsvunnet, hvor den svarte katten fra nabobygget kan rulle seg på brosteinene. Eneste grunn god nok til at jeg tar av meg hanskene når det egentlig er for kaldt: Kattekos.
– – – – –
In other words: Spring is slow this year, and more snow fell here yesterday, but the sun has started warming again, and from this date on the day will be longer than the night. In our backyard there are now spots of bare ground, where the ice and melt water have receded and where the black resident cat can roll around on the cobblestones. The only reason good enough to for me to remove my gloves when it’s still too cold to go without: Cat cuddles.

Reklame

6 tanker på “Equinox

  1. ja våren er overraskende sen for å komme, for en uke siden snødde det her; og i går 14 grader. aprikosetreet mitt var kledd i en is-snøkuvert og dette er kjent for å beskytte blomstene (det er det som skjedde). Siden i går er mange bier i fest for å så pollen. De mange sjenerøse hvite blomster gjør i denne balletten som jeg ser i soverommet vinduet på en fantastisk blå himmel. bra, (som min helse ikke er øverst); Jeg har ofte kalde fingre, og mine to siamesere er glade for å gi meg sin varme av komfort. Vel i morgen har jeg en ballad i Paris til «palais brognard» (flere galleristiske land på tegningsshow). må være bra. snart rengjøring av «pessah» og kjører i den hellige fest! . du vet at denne katten fikk meg til å tenke på katters race «korat» så vakkert også! ; akkurat nå hører jeg på norskradioen , så fint , takk til deg :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..