To France!

France

Jeg vender nesa mot landet hvor rundkjøringene ser sånn ut!

Dette bildet er fra våren 2013, lenge før jeg fikk meg ordentlig kamera, men dere skjønner tegninga. Jeg skal ut på tur, og jeg skal drikke vin.

I fire dager skal jeg smake meg rundt i Chablis og Champagne, sammen med moren min og andre fine, flinke folk. Det er spådd supert vær, så jeg skal svinse omkring i kjoler og nyte varmen, og snakke fransk, og spise god mat, og koble helt ut. Ikke tenke på annet enn hva vi har i glasset, liksom. Denne fenomenale reisen er en bursdags- og eksamensgave fra foreldrene mine, og jeg gleder meg som en tulling!

Jeg ønsker dere alle ei super helg – det blir visst bra vær i store deler av dette landet også, hoho. Vi snakkes til uka, når jeg er tilbake!

– – – –
In other words: I’m off to the country where the roundabouts look like this! It’s a hopeless photo from 2013, long before I invested in a proper camera, but you get the picture – I’m off to France, and I’m going to drink wine. I’m spending four days tasting my way through Chablis and Champagne, with my mum and some others who also really enjoy their vino. The weather is supposed to be superb, so I’m just going to wear sundresses, use what’s left of my French, have lots of good food and relax completely. This great trip is a combined exam and birthday present from my parents, and I’m so excited! I wish you all a wonderful weekend, and we’ll talk when I’m back next week!

Reklame

6 tanker på “To France!

  1. gee !. «g» ,» j» ose , osier … men flasken er halvfullt eller halvtomt på rundkjøringen krysset ? Jøss! hva en stor utfordring ! og stor glede av eventyr med. håper at den høye varmen ikke stoppe munnen smakebit. i tillegg har du å tilpasse deg raskt fordi Chablis og Champagne er ikke det samme. har du fått mitt råd om godt produkt adresse en Chablis? Jeg ønsker også at du koste god Nyte med vakre landskap og sjarmerende landsbyer med kirkespir mellom de to regionene. gleden av å lese artiklene dine vil ta.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..