My May

May / etdrysskanel.com
May / etdrysskanel.com
May / etdrysskanel.com
May / etdrysskanel.com

Gratulerer med dagen, dere – og velkommen, mai!

Jeg er klar for en ny måned. Klar for å fylle de neste 31 dagene med viktige ting og gode opplevelser.

Blant annet har jeg planer om å…

– Finne fram vårjakke, småsko og lette plagg, og dytte de tykke strømpene lengst inn i skapet. Nå kommer varmen for alvor, ser det ut til!

– Kaste meg over de nye, norske grønnsakene etterhvert som de dukker opp i butikkene.

– Sykle! Jeg har fått en rusten sykkel, og i helga har jeg satt den i stand med olje, luft og såpevann. Det er snakk om en slags tullete cross-modell for tenåringer, så den er helt feil for meg på alle måter, haha, men den har to hjul som går rundt, så det er bedre enn ingenting!

– Markere Star Wars Day nå på torsdag. May the 4th be with you.

– Spise is i sola og drikke utepils hver gang sjansen byr seg. Nå skal vårværet nytes!

– Sitte i solveggen og få nye fregner mens jeg leser pensum.

– Ha (og forhåpentlig bestå) to eksamener, kanskje mine siste noensinne! Stoffet er fryktelig faktatungt, så for tida bruker jeg hvert ledige øyeblikk på pugging, og jeg våkner om natta med panikk når det er noe jeg ikke husker. Kort sagt: Gleder meg til å få det overstått. Teller ned dagene til 22. mai.

– Tillate meg å lese skjønnlitteratur, spille dataspill og gå på kino igjen når studiene er over. Kommer til å få så mye fritid, hoho.

– Reise tilbake til London for ei helg! Med moren min og søsteren min, samt to andre bra damer. Gleder meg max!

– Delta i Tom Waits-løpet. Vårens vakreste mest kameratslige og drikkfeldige eventyr.

– Feire nasjonaldagen med brask og bram og kjole og flagg og tårer i øynene. Det er noe eget med å feire i Norge igjen etter et år utenlands!

– Stikke innom alle byens seriesjapper på Free Comic Book Day, som alltid arrangeres første lørdag i mai.

– Forberede 30-årslag! Jeg fyller tretti år i begynnelsen av juni. Det blir så bra!

– Dra til Frankrike på vintur! Jeg har fått en helt fenomenal presang av foreldrene mine, som kombinert eksamensgave og 30-årsgave, helga mellom siste eksamen og bursdag: En reise til Chablis og Champagne! Herlighet, som det skal skåles. Så heldig jeg er.

– Markere Towel Day (25. mai) på behørig vis. Alltid spennende å se om det er andre håndklær i bybildet, hoho.

Dette blir en kontrastfylt og begivenhetsrik måned! Her er det bare å holde seg fast!

Hva er dine planer for mai?

– – – – –
In other words: Happy workers’ day, everyone, and welcome to you, May! I feel ready for this month, I want to fill it with important things and things that make me smile. For instance I plan to…
– Get out my spring coat and lighter garments, and hide the thick tights at the back of the closet. – Pounce on the new vegetables when they come in season. – Bicycle! I’ve been given a rusty bike, and this weekend I gave it an overhaul. It’s a cross model meant for a teenager, so it’s completely wrong for me, haha, but it’s got two wheels, so it’s better than nothing! – Eat ice cream and drink beer in the sun. The spring warmth has finally reached us up North. – Celebrate Star Wars Day this week. May the 4th be with you! – Study outdoors and collect new freckles. – Sit for (and hopefully pass) two exams. Possibly my last exams ever! The material is so heavy, and I spend every spare minute cramming. I wake up at night panicking because there is something I can’t remember. In brief: I’m excited to get it over with. – Allow myself to read fiction, play computer games and go to the cinema again when my exams are over. I’m going to have so much free time to spend however I want. – Go back to London for a weekend, with four lovely ladies. Can’t wait! – Celebrate the Norwegian Constitution Day with tears in my eyes. I love it, and I tend to be extra emotional for me after a year abrorad… – Pop by all the comic shops on Free Comic Book Day, which is always the first Saturday in May. – Plan my 30th birthday bash! I turn thirty in the beginning of June, and I’m so excited. – Go to France on a wine trip! I’ve been given a phenomenal present by my parents, as a combined exam gift and birthday gift: A trip to Chablis and Champagne. There will be so much wine. I’m such a lucky girl. – Celebrate Towel Day (the 25th) as I always do, and look around to see if there are others, which is half the fun.
This is going to be a varied and eventful month! I’m bracing myself. What are your plans for May?

Reklame

2 tanker på “My May

 1. sa litt sent ,men ærlig talt jeg var veldig spent og smilende, lys, med innleg måneden «mai». (Min grunn til å ha helvetesild som er ikke stille). fordi du tiltrekke lykke med kunst, og et par stykker smilende som din personlighet med alle disse flotte turer.
  en liten rosa blomstrende tre (på Majorstuen) «ta» min dag (fordi jeg har lest mange litteratur nevne dette stedet).
  Vel , selvfølgelig ønsker jeg til deg mange god på disse rene ferieturer.
  og et øyeblikk husker (kanskje jeg har allerede fortalt) men dette Chablis byen er fortryllende rustikk typisk (med sin lille butikk vin, gamle gate midt en antikvarisk på fint sted å finne vintage brosjer, små sølv kaffe skje) . Vel sentrum Chablis er overpriset vin. Best often er (Petit Chablis) 10km i landskapet vingård.
  og fremfor alt , vil du gjøre en fin tur med innlandet nabo , vakre veier å krysse over landet til den nærliggende» champagne». (Med ogsa små hvite eller rosa vin er veldig veldig Bygge ). men jeg fortsatt beundre for fremtiden eunologue (og bruk i fransk språk, please! lykke til :)).
  Så en veldig god mai måned til deg Synne .

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..