Patchwork: March

Denne måneden har vært så variert og innholdsrik at et lappeteppe av minner er på sin plass!
Vi ser hvordan mars fortonte seg på Instagram!

InstaMarchStartskuddet gikk med en mislykket selfie, som jeg bestemte meg for å legge ut likevel – for jeg er ikke akkurat blant dem som tapetserer profilen sin med bilder av seg selv, og dessuten er det jo ikke egentlig så nøye om man er litt ute av fokus eller litt utenfor rammene, hoho!

InstaMarchSå fikk vi besøk fra England! Vi var på Nasjonalmuseet, drakk varm sjokolade og akte kjelke, bare for å nevne noe. Disse dagene fikk sitt eget lille innlegg her!

InstaMarchDa vennene våre hadde reist tilbake til London, ble det typisk nok bedre vær, og gule Gamla tok seg ekstra godt ut i vårsola. På 8. mars var jeg på Kvinnedagsmarkering iført katteører, og noen dager begynte med havregrøt.

InstaMarchJeg anbefalte TV-serier, spiste italiensk mat og bakte eple- og bringebærpai i forbindelse med Pi Day (14. mars).

InstaMarchSå gikk turen til London! Åh, det var så fint å være der igjen, et halvt år etter at vi flyttet derfra! Jonasflotte og jeg tilbragte fem dager i gamle trakter, og disse bildene har dere jo allerede sett, i dette innlegget om London-oppholdet.

InstaMarchTilbake i Norge leste jeg i et herlig nerdete magasin som vi pleier å kjøpe med oss fra utlandet, hihi. To dager etter hjemkomsten skjedde angrepet på Westminster Bridge, så tankene mine hang igjen i London, selv om jeg egentlig burde fokusere på prosjektoppgaven jeg skriver som en del av sommelierstudiet. Stuebordet bar preg av prosessen.

InstaMarchSiste lørdag i mars var det Earth Hour (som jeg mimret om her), og den ble behørig markert på bursdagsfest i gamlebyen, i en staselig leilighet som passende nok hadde lysekrone med stearinlys i!

InstaMarchPlutselig kom våren til Oslo-området! Jeg så årets første krokus, vi hadde kveldssol i stua, og jeg begynte å glede meg til å svinse rundt i kjoler som har hengt innerst i skapet siden i høst.

InstaMarchEtter noen dager ble det kjøligere igjen, naturligvis, men jeg benyttet anledningen til å bruke en pen bomullsgenser. Båthals og rød leppestift er en så fin og klassisk kombinasjon. I går rakk jeg to kaffeavtaler, den ene på Ugla og den andre på Bare jazz, og det siste bildet viser dagens lunsj: Pizzarester. Altså, få ting gjør meg så glad som pizzarester.

Dette ble en begivenhetsrik måned, både på Instagram (sees der?) og ellers! Takk for i år, mars!

– – – – –
In other words: This month has been a whirlwind! These are my Instagram photos from March – all of the originals have English captions, so take a look at my profile if you’re curious. See you there!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..