Ciao!

Roma

Hei fra nederste høyre hjørne!
Sååå glad er jeg når jeg utforsker nye omgivelser, og sååå flotte er bygningene i Roma, og sååå fint var været og lyset denne helga. Det er min kjære venn Daniel som har tatt dette bildet, og det får bli en liten forsmak på turen!

Jeg er tilbake i Norge etter en helt herlig utflukt. Jeg tror jeg venter med Roma-innleggene til etter nyttår, slik at de kan lyse opp januar måned, som gjerne føles ekstra lang og mørk… Nå er det jo tross alt bare ti dager igjen til jul!

Jeg har altfor mye tekstejobb som må gjøres før jeg kan ta juleferie, så det blir nok noen tolvtimers arbeidsdager denne uka, og trolig i neste uke også. Det er skikkelig verdt det, med tanke på at de siste fire dagene har bestått utelukkende av kos.

Nå bretter jeg opp ermene og fortsetter med teksting av et BBC-drama, og så vil jeg gjerne høre hva dere har gjort i helga!

– – – – –
In other words: Hello from down in the right corner! This is how happy I am exploring new places, and this is how pretty Rome is, and this is how lovely the weather and the light was this weekend. My dear friend Daniel took this photo, and it works very well as a little taste of our trip. I am back in Norway, but I think I’ll save the blog posts from Rome until after New Year’s, so that they can brighten up the long and dark month of January. At this point we’re only ten days from Christmas, after all! I have way too much to do before then, since I took several days off to go to Italy, but a few twelve hour work days this week and this week will be so worth it. I’m going to get to it, and I would love to hear what you’ve been up to this weekend!

Reklame

3 tanker på “Ciao!

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..