A Roma!

Rome - Piazza del Popolo (Old Postcard)

Postkort fra tidlig 1900-tall, via Roger W på Flickr (CC).

I dag går turen til Den evige stad! Jeg er så klar for et avbrekk og et eventyr!

Klar for gjensyn med en kjær venn, for vandring langs smale gater og over brede torg, for flott arkitektur, for eldgamle monumenter og overdådig kunst, og ikke minst for ubegrenset tilgang til alle Italias kulinariske gleder.

Her er ei foreløpig liste over sånt jeg har lyst til å spise og drikke i dagene som kommer: Bruschetta, pasta, Peroni, risotto, pizza, franciacorta, gnocchi, gelato, kaffe, panettone, tiramisu, parmesan og prosecco. Pakker noen kjoler med strikk i livet, høhø.

Jeg er tilbake mandag kveld, så vi snakkes til uka, mine fine! God helg i mellomtida!

– – – – –
In other words: Today we are off to the Eternal City! I am so stoked! Ready for a break, ready for an adventure. I’m looking forward to seeing a close friend again, and to getting to know the streets and squares of the city, and to admiring great architecture, ancient monuments and beautiful art – and last, but not least, to feasting on Italian specialties. Here is a list of things I hope to eat and drink over the coming days: Bruschetta, pasta, Peroni, risotto, pizza, franciacorta, gnocchi, gelato, kaffe, panettone, tiramisu, parmesan and prosecco. I might still add things, and I’ve packed some dresses with elastic waists, haha. I’ll be back Monday evening, so we’ll talk again next week! Happy weekend in the meantime, my dears!

Reklame

4 tanker på “A Roma!

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..