Misty mornings

Fog / etdrysskanel.com

Lillestrøm ligger visstnok oppå ei gammel myr, og det er dermed ganske fuktig her. Det fører til mye mygg og ekstra store edderkopper, og det er ikke nødvendigvis noe jeg gleder meg over, men det medfører også mer og tykkere tåke enn jeg er vant til fra andre steder. Det ligger gjerne et lysegrått teppe over nabolaget om morgenen, som reflekterer lyset og visker vekk konturene. Jeg føler meg som en figur i fantasy-klassikeren Den uendelige historie, og later som at hus og hager er i ferd med å bli slukt av Intet. (Samt at jeg kan stoppe det og redde verden, så klart.) Hverdagsmagi, mine venner!

– – – – –
In other words: The town we now live on was built on an old bog, and that means more humidity, which in turn means lots of mosquitoes and huuuge spiders. On the plus side, it also means that there is a lot of mist in the morning, which makes the neighbourhood look mystical. I feel like I’m a character in the Neverending Story, the fantasy classic, where the Nothing threatens to devour the world. (And that I can stop it and save the world, of course.) Everyday magic, my friends!

Reklame

4 tanker på “Misty mornings

 1. og, da ! det er også sjansen til å føle lukten av høsten når tåken er her. edderkopper jeg elsker, og på hjemme de også gå in nå; Jeg vil ikke drepe dem (unntatt en, var før et par uker siden fordi en niese hadde satt på nettet eksempel på den såkalte spider «fiolinist» som var i Sør-Frankrike nesten drepte turist); Jeg var redd for å ha den samme en natt i rommet taket). enkel ting, tåke ; mens solen er med oss i morgen ofte. mens dine hagen bildet i Lillestrøm område fikk meg til å huske ( mer enn : den» uendelige historie» ), en svært vakker bok tidlligere lest , ( og er bare selv inntrykk) om landene i Baltic («Nord i vinter») alt svart og hvitt, men en kvalitet bilder og indre reise hadde vært. det synes lite, men heldig tilbake minner med enkelt bilde :)

  Liker

  • Vi pleier heller ikke å drepe dem, for de spiser jo andre insekter og gjør ingen skade. For noen dager siden var det riktignok en kjempestor edderkopp på veggen rett over senga vår, og den ble kastet ut, hehe.
   Ja, tåke er fint, og gjør seg godt på bilder!

   Liker

 2. Det var ein fin ting å late som! Eg tykkjer skodde er so fint og stemningsfullt, og særleg fint er det å ta på seg haustkåpa og eit stort skjerf, stille seg ein stad ute og berre lytte. Alle lydane kjem so nær, anten det er fossebrus, sauebjøller, fugleflaksing eller fjerne rop.

  Liker

  • Helt enig, det er veldig stemningsskapende, og det er sant som du sier – ting virker tettere på, kanskje fordi lyden forplanter seg gjennom fuktigheten i lufta? Effektfullt er det, i hvert fall!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..