In between

Salamander / etdrysskanel.com

God helg fra salamanderen og jetlag-fjeset!

Ikke før har jeg pakket ut av én koffert, før en ny fylles opp med kjoler og forventninger. I morgen flyr jeg til London, for i helga er det avgangsseremoni for vinstudentene. Det føles fortsatt veldig fremmed å kalle seg sommelier, men nå får jeg i hvert fall beviset! (Jeg har jo tatt fatt på et nytt vinstudium her i Oslo denne høsten, så sånn sett er det jo ikke så rart at det kjennes litt merkelig, hihi.) Det blir uansett superfint å se lærere og medstudenter igjen, og vi skal selvfølgelig skåle i god vin, og moren min blir med for å ta del i feiringen. Hun er selv sommelier, så jeg har valgt å gå i hennes fotspor, og det er jo litt stas med graduation.

Jeg gleder meg kanskje aller mest til gjensynet med selve byen. Som jeg har savnet London. Det var tungt å flytte derfra, og det har vært tungt i måneden etterpå. Sånt pleier jeg ikke skrive noe særlig om, for jeg vet jo selvfølgelig at jeg er intenst priviligert, men tida etter tilbakekomsten har vært utfordrende og veldig emosjonell. Heldigvis har det stabilisert seg, for det er slitsomt å gråte enda mer enn vanlig, haha.

Nå får jeg altså et lite gjensyn med favorittbyen min, når får jeg reise hjem igjen. Det blir så godt å trekke inn London-lufta og gå i kjente gater, og forhåpentlig rekker jeg å treffe noen venner i tillegg. Jeg håper at denne lille turen vil gjøre godt, at det blir litt som den siste klemmen man løper ut for å få etter at man egentlig har tatt farvel med noen. Iblant trenger man en ekstra klem eller litt ekstra tid før man kjenner seg helt klar til å omfavne en ny situasjon, og det må være greit.

Takk for at dere er så tålmodige og forståelsesfulle i denne hektiske perioden! Riktig god helg, vi snakkes til uka!

– – – –
In other words: Happy weekend from me, my jetlag and the salamander! I barely had time to unpack one suitcase before it was time to fill another one with vintage dresses and expectations. Now I’m going back to London, back home, for my sommelier graduation. I’m so looking forward to seeing the city again, since I’ve missed it so, and this first month back in Norway had been an emotional one. It’s going to be great getting to breathe in the London air and walking my favourite streets, and after this little reunion I think I’ll be ready to fully embrace my new life here in Norway. Anyway, I’m off soon, and I just wanted to wish you a lovely weekend!

Reklame

3 tanker på “In between

 1. Hei!
  Måtte bare legge igjen en kommentar, gratulerer med sommeliertittelen i England og lykke til i Norge. Håper du vil dele litt kunnskap med oss andre på kurset som ikke har den kunnskapen du har, syns forøvrig du er en knallhyggelig og oppløftende person <3 Sånne folk trenger vi i jantenorge!

  Liker

  • Hei, Mona! Takk for sist, så hyggelig av deg å stikke innom her! Jeg ser jo at du skriver en imponerende blogg – så kult å kombinere kostholdsveiledning og vin!
   Mange takk for gode ord, forresten. Jeg syntes det var skikkelig kjekt å hilse på deg denne uka, og håper vi kan snakke mer sammen på neste samling. Alltid gøy å treffe folk som man umiddelbart liker, hihi.
   Alt godt for måneden som kommer! Nyt høsten og livet!

   Liker

   • Ja, mat og vin henger tett sammen i min verden :-) Helt enig, jeg er litt «fattig» på folk som er interessert i øl og vin osv. rundt meg så det er utrolig moro å bli kjent!
    Takk i lige måde, nå skal det studeres Italiensk til neste samling, men også nytes norsk natur og det høsten kan by på av mat og drikke i mellom.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..