Åttende podcast: Småsnakk med Stine

Jeg har selskap denne gangen!

Her kommer en ny episode, som ble spilt inn sånn halvveis på sparket, og det synes jeg er litt av sjarmen.

Begge disse fine folka hadde lyst til å bidra!

Et dryss kanel - Åttende podcast - Småsnakk med Stine FriisI forrige uke var Stine i byen, og vi hadde aldri møttes før, så vi tenkte at det var på tide. Vi avtalte å treffes for å ta en kaffekopp og en rusletur, og jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, så jeg tok med opptakeren.

Stine og jeg promenerte litt og snakket om det som falt oss inn, og resultatet kan du høre her!

Jeg synes det er så gøy å bli kjent med nye mennesker, og det var veldig kult av både Stine og Mikael å stille opp sånn uten videre. Vi hadde altså møttes for første gang omtrent en time tidligere, hoho. Husk å besøke den gode bloggen til Stine, da!

De som ble nysgjerrige på disse sjarmerende smågatene, kan forresten lese innlegget mitt om mews her.

Fortsatt god helg, alle sammen!

– – – – –
In other words: A new podcast, in Norwegian as always, but this time with a guest.

Reklame

8 tanker på “Åttende podcast: Småsnakk med Stine

  1. Tror dette er første podcasten din jeg hører på (tragisk nok, er bare ikke noe god på podcasts!), og var veldig gøy å høre stemmen din! Den var skikkelig behagelig. Og var en koselig liten podcast. Kanskje jeg endelig får hørt på resten nå.

    Liker

  2. Herregud så koselig! (dette er faktisk den første kommentaren jeg skriver på bloggen din, wow! Var på tide nå.)
    Jeg måtte bare få sagt hvor utrolig stor pris jeg setter på disse podcastene dine. Jeg blir alltid så rolig og komfortabel av å høre på dem, og noen ganger kan jo det være høyst nødvendig! :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..