Bon week-end!

Moi en mai

En liten fredagshilsen og et smil herfra!

Jeg har litt for mye å gjøre og tenke på akkurat nå, men snart kan jeg sende skuldrene, omfavne helga og ikke minst storkose meg med familiebesøk og nasjonaldagsfeiring. Jeg har bare omtrent tusen ting å få unna først, men det skal nok gå.

Bildet er forresten fra i går, da Jonasflotte og jeg lot gjøremål og ærend ligge for en stund og tok noen øl på en uteservering. Det er som kjent det eneste riktige iblant, selv om – og kanskje særlig hvis – man er travel.

God helg, mine fine!

– – – – –
In other words: Just a note and a smile from me! I have an awful lot to do at the moment, so I can’t embrace the weekend just yet, but as soon as I get about a thousand things done, I will. The photo was taken yesterday, by the way, when my boyfriend and I let to do-lists and errands and be and had some beers outside. Sometimes that’s the only right thing to do, you know. Happy weekend, my friends!

Reklame

7 tanker på “Bon week-end!

  1. veldig enkelt , og ( «høflighet» mine er sikret) ; en oppriktig og ekte ønske til å si :- smilende liksom derfra en» églantine parfumée «

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..