Patchwork: November

Når månedsskiftet er rett rundt hjørnet, er det på tide å veve et nytt lappeteppe av fine øyeblikk!
Slik var min november, sett gjennom mobiltelefonen og Instagram-kontoen.

InstaNovemberMåneden begynte med en god middag på italiensk restaurant, og desserten var en musikalsk sjokoladefondant som smakte fortreffelig. Jeg viste frem dinosaurene på kjøleskapet (de kommer fra pakker med dino-kjeks!), og så var jeg på kino med Jonasflotte. Vi så Turist og likte den riktig godt.

InstaNovemberEn kveld var jeg på lanseringsfest for ANTI-magasinet i et veldig stilig lokale, og en dag var jeg ute og ruslet i strålende sol, og så tok jeg dere med til det skotske høylandet i dette innlegget.

InstaNovemberJeg lyste opp mørke morgener med egg, avocado og granateplejuice, og jeg gledet meg over det fine, fargerike veggmaleriet i bakgården vår, og så skrev jeg et innlegg om å felle mange tårer.

InstaNovemberJeg var fryktelig forkjølet i ei hel uke (og det var Jonasdumme som smittet meg). Heldigvis hjalp det å bruke kattesokker! En torsdag lengtet jeg tilbake til sommervarme og bungnende blomsterbed, og en fredag tok jeg saken i egne hender og motvirket novembermørket ved å arrangere fest.

InstaNovemberJeg spiste lakris (nam!) og brukte kattesmykket jeg kjøpte i Kina. En kveld drakk jeg øl med fine Ida på stamstedet Schouskjelleren. Det er så koselig der nede, særlig når de tenner opp i peisen!

InstaNovemberEn dag ble det vegetarburgere til middag, og en annen dag kom Jonasflotte hjem fra forretningsreise med masse sjokolade til meg. Perfekt! Forrige helg tilbragte jeg hjemme med familien, og vi hygget oss med mimring. Det var gøy å finne frem det gamle glansbildealbumet!

InstaNovemberDenne uka har jeg gledet meg over bedre vær, slik at det har vært lyst når jeg har spist frokost, og så har jeg planlagt desember og gitt dere kalendertips. Dessuten ble det en liten «Throwback Thursday» med et bilde fra takterrassen i sommer – jeg brukte nemlig det samme skjørtet denne torsdagen, men med mer klær både over og under!

InstaNovemberHelga har vært rolig så langt. Jeg startet fredagen med frokostdessert i form av hjemmebake havrekjeks med tranebær og mandel.

I kveld skal jeg spille brettspill med en morsom gjeng, og i morgen skal jeg blant annet jobbe litt og gå en søndagstur, og kanskje blir det en søndagsfilm etterhvert. Håper vi sees på Instagram, forresten – der heter jeg altså Synnebollen!

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin siste helg i november!

– – – – –
In other words: When the months change, I weave a patchwork of memories from my mobile phone. You can find me as Synnebollen on Instagram – all my original captions are in English!

Reklame

6 tanker på “Patchwork: November

  1. distribusjon av bilder der fant jeg mye av det sympatiske: katten sokk (mine, gi varmere og mer, de purr ); ah, ja ! til sjokolade (jeg funnet det samme, i en delikatessebutikk som til » salon du sjokolade paris porte de versailles» ; og fin flotte bildet, som i seg selv gir harmonisk og skjønnhet : (lys av stearinlys, kaffe, rosa asters, hjemmelagde kjeks) ; og selvfølgelig det var på min side Her : den store » vin messe salon» i november (da jeg var veldig klok, og har funnet en » Pouilly fumé » hvitvin de » Loire» dalen , kunne ha vært til din smak) . ha en god desember Synne.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..