Weekend

Nå er den her igjen!
I travle perioder setter man gjerne ekstra stor pris på helga.

Dette er sånt jeg liker å fylle den med.

– Fine frokoster.

Weekend– Rusleturer i godvær.

Weekend– Hjemmelaget pizza.

Weekend
Weekend

– Gin and tonic. Så godt og så enkelt.

Weekend– Titting og lunsj på Mathallen.

Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend

– Skypesamtaler med folk jeg savner i andre land.

Weekend– Klassisk helgekos i form av fiskeburger, import-øl og gamle utgaver av D2.

Weekend– Koselige kaffeavtaler med gode venner.

Weekend
Weekend

(Jeg vet at jeg har lovpriset sjokolade- og chilibollene på Chillout allerede, men jeg har spist minst tre sånne den siste måneden!)

– Trivelige kvelder hos fine folk, med mimring og tente lys og ta-med-det-du-har-lyst-på-utvalg.

Weekend– Å ligge oppe og lese til langt på natt, ettersom man ikke må tidlig opp dagen etter, med en festlig figur på nattbordet.

Nightstand– Brettspill.

Weekend– Mørkt øl på mikrobryggeri, for eksempel Grunerløkka Brygghus.

Weekend
Weekend
Weekend

– Søndagsmarked ved Blå.

Weekend– Vin på små, trivelige barer.

Weekend
Weekend

– Å sette på en god plate og bare lytte.

Weekend– Bakgårdssalg. Ikke bare kan man gjøre bruktkupp, men man får et innblikk i byens skjule portrom!

Weekend
Weekend
Weekend

– Nostalgisk snop som cartoonies og regnbuekjeks til formiddagskaffen.

Weekend…blant mye annet fint.
Tenk at noen få dager kan være så fulle av hygge!

Hva liker du å fylle helgene med?

– – – – –

In other words: These are some of the things I like to do during the weekend! Eat long, fancy breakfasts. Go for walks in fair weather. Make pizza from scratch. Drink gin and tonic (so simple and so tasty!). Visit a food hall in the area to snoop around and have lunch. Skype with friends who live far away. Put on some good music and really listen. Drink heavy beer at micro breweries. Play board games. Meet people out for a cuppa and a little something on the side. Read in bed at night for as long as I like when I don’t have to get up early the day after. Enjoy classic comfort food, like fish burgers, maybe with an imported bottle of beer and some weekend magazines. Browse a Sunday market in the neighbourhood. Spend evenings at friends’ houses where everyone brings whatever they feel like (it’s like a booze and snack buffet!). Go to dark little bars and order expensive wine. Look for treasures at yard sales. Have nostalgic treats, like Cartoonies and rainbow cookies, with my afternoon coffee. I love how much fun and cosiness you can cram into a few days! What do you like to do on the weekend?

Reklame

31 tanker på “Weekend

 1. så UTROLIG masse fint!! Hang meg opp i for mange ting, til at jeg kan nevne en (men jo, det siste bildet!! 90talls favvos. Kjøpte Ring-pop her om dagen, og nostalgien bare skylte over meg mens jeg suttet på den på fingern!)

  Liker

 2. hehe, fine boccadillos; kjeks frø og bær fine, pizza artist laget med sine egne hender (alltid en glede). hoho, jeg har aldri forveksles med fiken og fiken Barbari ….; på min side i helgene er sjelden forberedt, og heller ikke rutine, men delt mellom lørdag (når jeg følger både respekt, det handler om samfunnet og hovedbok og utdype selv). Søndag er en annen kilde til å gå til markedet «Aligre» også ofte sant å høre radio «Sorgenfri», men min store glede kan være flere: som å vite hvordan du skal ta sin tid på å lytte til musikk, god bok, hagearbeid … det viktigste er å bryte altfor overaktiv, noe som vanligvis tar alle til sine garn, og ta tid, for seg selv.

  Liker

  • Jaa, jeg er klar for mange høstdager fulle av kos! Her er det snakk om Glød, som ligger i Thorvald Meyers gate. Tror kanskje det er under oppussing akkurat nå, men det er veldig koselig der, og de har digert vinkart med masse godt!

   Liker

 3. Tilbaketråkk: Last year and this year | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..